Közösség

Vélemény:

80 Levelek a múltból

(2025)

Levelek végzős korunkból

Br623   2025.08.23 21:22
0

Ebben a 8 részes török sorozatban megismerhetjük öt fiatal gimnazista életét 20 év távlatából visszaemlékezések segítségével. Az irodalom szakos gyerekek tanárnője azt a feladatot adja nekik, hogy írjanak levelet 20 évvel későbbi önmaguknak. Sajnos a tanárnő közben beteg lesz, de a lánya megtalálja a leveleket és mindent megtesz, hogy kézbesítse azokat, amellyel egy olyan titokra bukkan, ami őt is érinti. Miközben egyszerre látjuk a múltat és a jelent, mi is tanakodunk, hogy kivel mi történhetett. Elég sok drámai fordulatot, titkokat is tartogat a történet. Azért én elgondolkoztam, hogy milyen lenne, ha találkoznék a végzős osztálytársaimmal, nem gondolom, hogy olyan lenne minden, mintha el sem telt volna ez a 20 év. Nekem ez az első török sorozat, amit megnéztem. Igazából nagyon tetszett és izgalmas volt. Bár furcsának tartom a kövér lány viselkedését felnőtt korában. Furcsa nekem, hogy 20 év után is odavan a gyerekkori szerelméért, főleg, hogy milyen bunkó volt vele. A sorozat eleje nagyon izgalmas , a vége nem annyira jó, de egyszer nézhető.