2016.10.05 14:24 e-batta
0

Szívem csücske

Szívem csücske, (Raj) a főszereplője, mellette pedig a 100% Love-ban már megdicsért Tamannaah Bhatia (Chaitra). A sztori meglehetősen szövevényes, megpróbálom röviden összefoglalni. Az extrémfogadásokból élő Raj mindig nyer, pedig a legtöbbször a tét az élete. Ebből támogatja fogadott szüleit, de főleg gyógyíthatatlan alkoholista nevelőapját. Egyéniségük különbözősége már abban is látszik, hogy Raj (amnéziásan) gyerekként találta meg az iszákos férfit, hazavitte, majd "örökbefogadta". Most viszont azonnali májátültetés miatt szüksége lenne 2 millió rúpiára, ezért legutóbbi vesztes ellenfele újabb fogadást ajánl. Érje el, hogy beleszeressen Chaitra még az év vége előtt. Nem könnyű feladat, hiszen Chaitra apja Bellary, a legnagyobb gengszter az államban, s testőrökkel őrizteti a lányát. Kihívás elfogadva.

A forgatókönyvírónak nagy kalapemelés, mert viccesen írta meg azokat az akadályokat, amiket kihívásként fogott fel, és cselesen, vagy pimaszul, de könnyedén győzött le, hogy egyre közelebb kerüljön a lányhoz. Aztán elérkezik a szilveszter este, amikor minden másképpen történik, mint ahogy számítottunk rá. (és ez még csak a film közepe!)

hozza azt a játékstílust, amivel berobbant a Chiruthában, szeretnivaló, harcias, fellengzős, és "van mire nagyképűnek lennie" hozzáállás. A dalok pont ideillenek, a táncokat neki írták (néha azért lehetnének ötletesebbek is a koreográfusok), Tamannaah Bhatia meg nem az megszólalni sem merő, síró-picsogó kis nebáncsvirág, húzza rendesen a fiút, majd vele együtt küzd a legvégén.

Itt is voltak kitakarások (mint a Business Manben) de csak a nagyon véres jeleneteknél. Ezen úgy elcsodálkoztam most is.

Valahol megírtam a sorrendet, amit felállítottam filmjeinél (elég gyéren csordogálnak), és ez nem a legvégén van.

0