Közösség

Vélemény:

86 Időről időre

(2013)

Időről időre

titra   2015.04.27 10:15
0

Tényleg ha nem úgy reklámozták volna, mintha vígjáték lenne, sőt sok helyen konkrétan ezt a kategóriát írták hozzá az ajánlókban. Ha nem úgy ülök le, hogy de jó, ez olyan lesz majd mint az Igazából szerelem, de még időutazás is lesz benne, és angol, és szeretem a színészeket is benne, de jó lesz, végre. Úgy vártam, komolyan, rég nem voltam kíváncsi ennyire egy filmre. És akkor jönnek, és beállnak a szekrénybe. Nem baj, de legalább biztos vicces lesz. Ja, ja hogy ez egy dráma, jé ez egy dráma, ó ez egy dráma, jaj ez egy dráma! Na jó, ez egy dráma, bele kell törődni, nem is olyan nagy baj az, de sajnos abból meg közepes. Persze nem én vagyok a célközönség, mert ez a film leginkább az apa-fiú kapcsolatról, meg a felnőtté válásról szól. Borzasztó csalódásnak számít még, hogy az időben történt változtatások legkritikusabb pontjaként a spermaösszetételt tudták kiemelni. Tényleg volt ennek jelentősége az utolsó nagy döntésnél, és igen, kis főhősünkből nagy fiú lett, majd férfi, és apa, és ez tényleg remek, de engem egyáltalán nem érdekelt. Az a néhány poén tette nézhetővé a filmet, meg az a színészt alakító szereplő. Egyébként hosszú, unalmas, annyira nem is romantikus film. Fantasy? Hol? Miért kategorizálják ezt a filmet mindenhol félre?