Talán a legfurább érzés az, amikor már a film elején lévő DC felirat nem tetszik az embernek, elég gyenge szerintem, olyan mintha pacák lennének vagy nem tudom, ez csak egy jó kis utánzás a Marvel logója után, dolgozni kell még nekik rajta. A film jó is volt meg nem is, ha a CGI-t nézzük, akkor az szörnyű, egy az egyben lehet látni a zöld hátteret, a csatajeleneteknél annyira ki van emelve a szereplő, hogy szétesik a háttér, így nem éri el a kívánt hatást. A történet jó egészen a feléig, utána már annyira kifogytak a ,,nagy" jelenetekből, hogy egy kicsi marad az utolsó csatajelenetre, ami valljuk be, nem elég. A főgonoszról szinte nem tudunk meg semmit, csak azt, hogy egyesíteni akar három dobozt, amivel átalakítják a földet.
Hogy mivé? Szerintem még a készítők sem tudják. A szereplőket tekintve ilyen is-is érzésem volt. Barry Allan nem az a sírós karakter, akit a sorozatban megismerünk, de azért itt is tud panaszkodni, Ezra Miller előtt le a kalappal, azt hittem, nem lesz jó választás, de a mimikája, a humora engem nagyon megnyert. Bruce Wayne bevallotta, hogy hiányzik belőle az emberség, ezért újraéleszti Supermant, aki ironikus módon elveszti az emberségét, és meg akar csonkítani mindenkit eleinte.
Wonder Woman kikel bábjából, amiben elég sokáig élt, hát ideje volt. Aquamannel és Cyborggal semmi bajom, ők jók voltak, talán azért, mert az előbbiről alig tudtunk meg valamit, maximum azt, hogy egyedül volt, az utóbbi meg változásokon ment keresztül azalatt a 2 óra alatt. Superman próbált a poénbomba lenni a visszatérése után, voltak jók benne, de erőltetettek is. A film vége szinte megjósolható, az elején lévő csavarokhoz sem kell médiumnak lenni, de a történet legalább összeállt. Kíváncsi vagyok, mit terveznek az egyik kedvencemmel, Slade Wilsonnal a továbbiakban, de azért nem fogok berepülni a moziba érte.

65 Az Igazság Ligája (2017)
akció | fantasy | kaland | sci-fi
Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot... több»
Szereplők: Ben Affleck, Jesse Eisenberg, Amy Adams, Jeremy Irons, J.K. Simmons