N/A

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság
Premier: 2025.11.26.

2025.12.04 kabel

Motkányepizód lesz?

Visszatért a Prehistoric Planet meglepően gyorsan, és ezúttal csak pármillió évvel repít a múltba. Ugyanúgy minőség, ugyanúgy humoros és ugyanúgy az állatvilág csodáit láttatja szebben, mint valaha. Ajánlom, hogy a lehető legnagyobb és legélesebb képernyőn nézzétek, nincs hasonló élmény, mint egy gyönyörűen renderelt macrochina vadászat vagy egy hóban fetrengő óriáslajhár csoport. A látványvilág lehengerlő, a CGi és animáció annyira magas szintű, hogy többször elfelejtettem, hogy nem egy valódi természetfilmet nézek. Az epizód enyhén rövid volt, és Attenborough hangja kicsit hiányzott, de Tom Hiddleston is szépen narrálta a cselekményt, kis játékosságot kölcsönözve a történetnek. Az epizód ezúttal nem tartalmazott túl véres vagy erőszakos elemet, az utolsó pillanatig megmentéseket pedig remélem, redukálják később. A sorozat szépen billegett az állatok romanticizálása és valódi viselkedésminták között. Ritka a magas minőségű őslénytartalom, ami informatív és nem gyerekszinten mozog. Pláne a jégkorszak állataiból. Ezeket meg kell becsülni, mert annyi más állatos tartalom totál félreérti egy dokumentumfilm lényegét. Idén már csalódtam a Walking with Dinosaurs rebootján. Ez jobbnak ígérkezik.