80% 39 szavazat
Paolo Macchiarini, a kegyvesztett sebész

Paolo Macchiarini, a kegyvesztett sebész

Bad Surgeon: Love Under the Knife
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
2
Szereplők (2)
28
Képek (28)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
9
Cikkek (9)
Fórum

FILMINFÓ

Paolo Macchiarini munkája, aki 2011-ben a regeneratív orvoslás forradalmasítására vállalkozott azzal, hogy műanyag szélcsöveket ültetett be a gyógyulásra szoruló betegekbe. Macchiarini azonban hazudott a kutatásáról, és az általa kezeltek közül hárman meghaltak, egy negyediknek pedig később… Több


Rendező: Ben Steele
Szereplők: Paolo Macchiarini
Ország: Egyesült Királyság
Premier: 2023.11.29. | Netflix (2023.11.30.)

Sorozat áttekintés

1. évad (2023) - 3 epizód

Hol nézheted

 
2023.12.03 László

legújabb vélemény

Macchiarini a bukott angyal!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ha szereted a megrázó, igaz történeteket, akkor ne hagyd ki ezt a filmet. A sorozat bemutatja, hogyan vált a világhírű sebész, Paolo Macchiarini a regeneratív orvoslás úttörőjéből egy hazug, felelőtlen és kegyetlen gyilkossá, aki mesterséges légcsöveket ültetett be olyan betegeknek, akik később belehaltak a műtétbe. A sorozat nemcsak a botrányos orvosi eseteket tárja fel, hanem azt is, hogyan csábította el és hazudta tele a fejét egy újságírónőnek, akivel esküvőt tervezett. A Paolo Macchiarini, a kegyvesztett sebész egy lebilincselő, sokkoló és elgondolkodtató sorozat, amely rávilágít a tudományos kutatás etikai és morális dilemmáira, valamint a média és a közvélemény befolyására. Ha kíváncsi vagy, hogyan lepleződött le a szuper sebész, aki a saját betegeit használta kísérleti nyulaknak, akkor nézd meg a Paolo Macchiarini, a kegyvesztett sebész című sorozatot a Netflixen!

0
 
2023.11.29 dadi

Érdekes dokumentumfilm, nekem tetszett, bár nem mentes a Netflix minden sallangjától. Mindenesetre, akit érdekel az ilyen jellegű téma, az nem fog mellényúlni vele.

1