80% 98 szavazat
A legszebb ajándék

A legszebb ajándék

The Ultimate Gift
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
16
Szereplők (16)
2
Képek (2)
Videók
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A nagyzoló életvitelhez szokott Jason Stevens mindig is egyszerű kapcsolatot ápolt olajmágnás nagyapjával, Howard "Red" Stevensszel: édes egyszerűen gyűlölte őt. Kapcsolatuk másról se szólt, csak - úgymond - egyoldalú tőkeáramlásról az önzetlen nagyapa és az elkényeztetett unoka között, így amikor Red meghal, Jason arra számít, hogy végrendeletében újabb adag pénzt hagy rá. Igen ám, de élete hajnalán a nagyapa úgy vélte, hogy az unokájának ideje megtanulnia, hogy milyen is a valódi élet, ezért végrendeletében tizenkét egyszerűnek tűnő, de mélyre ható feladatot ró ki rá, melyek újabb és újabb módon teszik próbára Jasont, hogy végül teljes egészében megváltoztassák őt.

Forgatókönyvíró: Cheryl McKay, Jim Stovall
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2006.10.20.
 
2023.02.13 turjild

legújabb vélemény

A valóságtól teljesen elrugaszkodott történet. Az üzenet jó, csak a kivitelezés volt egy kicsit gyenge. De aki szereti a tv-filmszerű filmeket, annak tetszeni fog, lehet rajta nevetni, és sírni is.

0
 
2015.06.21 szafffy

Kicsit laposra, egysíkúra sikeredett , a témából sokkal többet ki lehetett volna hozni, de még így is érdemes megnézni. Mondanivalója tanulságos minden korosztálynak.

0
 
2015.06.19 Kellangy

Nem is értem, miért nincs még hozzászólás. Nagyon jó film, ami életet átformáló üzenetet hordoz, az élet életéről, az emberi kapcsolatok fontosságáról. Kedves családi film. Ajánlom.

0

A film összbevétele 3 438 735 dollár volt (imdb.com).

#1