Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
96

Befejezetlen élet (2005)

An Unfinished Life
Filmadatlap
 
19
Szereplők
3
Vélemények
11
Képek
2
Videók
 
Artemisia   2018. 02. 23.

Mélyre ható dráma, a lassúsága ellenére szépen kibontja a történetet, remekül adagolja az információt és az érzelmeket.Hű lélekrajzot nyújt és remekül szövi az eseményekbe Einar fejlődését, ahogy elengedi a múltat és megnyílik érzelmileg az unokája iránt. A színészi roppant erőteljes alakítást nyújtanak, Jennifer Lopez is szenzációsan játszik. És mindez festői környezetben, csodaszép wyoming tájon, gyönyörű képpel a természetről és az élővilágról. Tetszett a mellékszál is, Morgan Freemannal és a medvével.

 
Dorkateo   2016. 12. 01.

Unalmas kisváros, szokványos családi agresszió .... csakhogy szépségesen komponálva, egy percig sem unalmasan, ahogy már Lasse Hallströmtől (Hacsi, Dear John, Csokoládé) megszokhattuk. És persze nagyszerű színészekkel, Redford 70 évesen is csodás, Freeman úgyszintén. Sokszor nézhető.


 
s0ltau77   2015. 09. 05.

Kifejezetten tetszett ez a film. Egy ritka jó és kellemes film ez. Nem is igazán kell sokat tegyek, hozzá. Érdemes megnézni és saját szemünkkel megtapasztalni mit is hoztak össze . Szerintem bőven átlagon felüli a kategóriájában.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.