37% 51 szavazat
A mamut

A mamut

Mammoth
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
19
Szereplők (19)
1
Képek (1)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Egy forró délután az álmos blackwateri városkában az ott lakók ijedten néznek fel az égre. Egy meteor hasít végig és egyenesen a Természettudományi Múzeumra zuhan. Senki sem sejti, hogy a meteor igazából egy űrhajó, amely egy idegen életformát hordoz. Azzal a céllal jött, hogy egyesüljön az elsõ földi organizmussal, amivel találkozik: a megfagyott Woolly mamuttal, mely a múzeum és a városka büszkesége. Amint ez a rejtélyes szerencsétlenség kiderül, a várost ellepik az ufó megszállottjai. A helyi hatóságok és a kormány kutatói csatlakoznak Frank Abenathyhoz és apjához, Simonhoz, hogy megfékezzék a senkinek és semminek nem kegyelmezõ mamutot.

Rendező: Tim Cox
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Románia
Premier (HU): 2008.07.06.
 
2018.07.30 Norbi

legújabb vélemény

Nagyon rossz paródia. Vannak olyan paródiák, amik azért viccesek mert rosszak, na ez annál is rosszabb. Nem volt egy kicsit sem vicces, a megvalósítás pedig bőven vét kivetni valót.

0
 
2016.04.23 D. Shaday

Értem én, hogy paródia akart lenni, de ez akkor is borzalmasan gyenge. Próbálkozik poénokkal, de mindig irgalmatlan nyögvenyelés lesz a vége, ezt pedig kínos volt nézni. Az alapkoncepciójába lett volna kraft, de totálisan elszúrták. A vizuális trükkökbe meg bele sem megyek, meg értékelhetetlenek.

0