72% 45 szavazat
A mindenttudó

A mindenttudó

The Answer Man
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
15
Szereplők (15)
8
Képek (8)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Mindenki találkozni akar a világsikert arató, Én és Isten című bestseller szerzőjével. A könyv sikerének titka, hogy minden generáció számára újraértelmezte a spiritualitást. A bogaras és zsémbes írónak, Arlen Fabernek azonban egyetlen porcikája sem kívánja a nagy felhajtást. Azt szeretné, ha békén hagynák, a személyiségét eddig sikerült titokban tartania. Ám minden megváltozik, amikor a könyvesbolt tulajdonos, Kris Lucas és Elizabeth, a gyermekét egyedül nevelő anya rájön arra, ki is ő valójában. Tőle várják ugyanis a megoldást a problémáikra. Arlennek azonban fogalma sincs, mit válaszoljon a kérdéseikre.

Rendező: John Hindman
Író: John Hindman
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2010.02.16.

Hol nézheted

 
2015.10.21 Thor

legújabb vélemény

Az az elméletem, hogy a legjobb filmek mindig a legegyszerűbbek is egyben. Ez a film valóban egyszerű és könnyen értelmezhető, ugyanakkor még órákig lehet rajta rágódni. Nem egy emelkedett alkotásról van szó. Mindenesetre szerintem nagyon is fel tudja tölteni az embert.

0
 
2015.03.16 Jackob

Szerintem már az első pillanattól kezdve nagyon fel tudja tölteni az ember, igazán remek alkotás, nagyon szeretem Jeff Daniels alakítását, egyszóval mindenképp érdemes megnézni.

0

A film összbevétele 25 589 dollár volt (imdb.com).

#1