Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
NA
Filmadatlap
 
9
Szereplők
3
Vélemények
Képek
Videók
A színésznő
 
mustár   2019. 02. 26.

legújabb vélemény

A szinésznő

Adva van van egy nagyszerő és igaz történet, hogyan indult egy pletykaáradat Bara Margit ellen az Ónody ügy kapcsán. Onódy és Bara nem is ismerték egymást, és a pletykákat később Onódy is cáfolta. Minden jel szerint az Onody ügy egy konstruált ögy volt, amivel a rendszer az általa nem igazán kedvelt vállalkozókat kivánta féen tartani. Bara Margit tudtán kivül keveredett bele a történetbe, de ráment a karrierje. Ebből eg igazi drámát lehetett volna irni. Fogalmam, sincs, hogy mi késztethette az irót arra, hogy sutba dobja az igazi történetet, és e helyett kreáljon egy silány összesküvéselmélet. Bara Margit a kor ünnepelt szinésznője volt - méltán. Az egész Castro fantáziatörténet ugy ahogy van hamis. A szivem szakad egy, hogy ilyen silány történet sikerült fabrikálni abból, ami igazi dráma volt, egy fényesen induló müvészkarrrier tönkemeneteléről.

 
indingo   2018. 04. 22.

Picit többet vártam a filmtől. Egy izgalmas és érdekes történetből csináltak egy eléggé unalmas sztorit. Eleve nem értem miért kellett átírni a neveket, holott mindenki tudja miről is van szó.


 
Berto49   2018. 04. 07.

Bara Margit emlékére készített TV-film. A műfajához méltóan áradt belőle a tömény unalom. A 81 perces időtartam legalább háromszor annyinak tűnt, a hosszú, kitartott csendek uralkodtak. A képernyőre szánt premier plánok akkor lettek volna igazán hatásosak, ha a játszó személyek mimikája tükrözte volna a lelkükben lejátszódó folyamatokat. Ezzel szemben csak néma bambulás tanúi lehettünk. A deklarált célja miatt illendő lett volna egy valóban szép színésznőt választani a főszerepre, nem pedig Szávai Viktóriát, aki egy napon sem említhető a tehetséget és tisztaságot árasztó Bara Margittal. A vívóbajnokot alakító Adorjáni Bálint is maradt volna az eredetileg tanult szakmájánál, mert az itteni teljesítménye a nullával egyenlő. A Hatóság emberei viszont nagyon jól játszották hányingert keltő szerepüket, ennél ellenszenvesebb figurák szerencsére ritkán láthatók. Sikerült őket a legaljasabb módszereikkel együtt megutáltatni a nézőkkel, ezt a célt tökéletesen teljesítette a kiemelkedő produkcióként beharangozott darab. Nagyon szomorú, hogy a pénz, paripa, fegyver megléte mellett csak ilyen színvonaltalan TV-játékok készítésére jut lehetőség.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.