Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
NA

Berosált a rezesbanda (2014)

Berosált a rezesbanda
Filmadatlap
 
11
Szereplők
3
Vélemények
9
Képek
1
Videók
 
tamas84   2016. 03. 07.

legújabb vélemény

Érdekes film lett ez, bár nem igazán tudom, hogy kinek lehetne ajánlani. A mai fiatalok azt hiszem eléggé elszoktak már ettől a műfajtól, talán nem épp erre vágynak, de a nosztalgiázni kívánó idősebb korosztály talán megtalálhatja benne a számításait.

 
azurou   2015. 09. 18.

Nekem valami alapvető hiányzott ebből a filmből, olyasmi, ami számomra Csukás műveit gyerekkorom meghatározó élményévé tette. Mondanám, hogy a fiatalok majd biztos más szemmel nézik, de meglepődnék, ha a mai iPhone-os gyerkőcök épp ezzel a filmmel tennének szert maradandó élményekre.


 
M4T   2015. 09. 04.

Szerintem meg lett volna a világ e nélkül a film nélkül, na nem mintha komoly baj lenne vele, de valahogy én sem látom magam előtt a célközönséget. Aztán persze lehet, hogy ez csak az én hibám, de hát egy kicsit akkor is furcsállom. Mindenesetre a gyerekszínészek ügyesek voltak, kíváncsi vagyok, hányan választják majd közülük a színészi pályát. Azt viszont jó látni, hogy vannak fiatal tehetségeink.

 
Reméljük, hogy mások is követik Mátyássy Áront az úton, amit most megkezdett, hogy a most felnövekvő generációnak is lehessenek Krumpliorrai. több»
 

, a rendező azt nyilatkozta, hogy a nagy értéknek tartja finom társadalomkritikáját és humorát.

(ps)
 

A filmet Vác önkormányzata, püspöksége és a Honvédelmi Minisztérium is támogatta.

(ps)
 

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap 119 milliós dotációjával hosszú idő óta ez volt első magyar ifjúsági film.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.