Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
40%

A vér és méz földje (2011)

In the Land of Blood and Honey
Filmadatlap
 
16
Szereplők
4
Vélemények
14
Képek
1
Videók
 
Artemisia   2018. 02. 28.

legújabb vélemény

Elég lagymatag a dramaturgia, Angelina tulajdonképpen annyi energiát fordított a háború borzalmaira és a civil nőket ért kegyetlenségekre,hogy hiányosan lett kidolgozva a cselekmény. A szerelmi szál narrációja túl távoli,nem is igazán érthető hogy m... több»

 
Nathen   2017. 07. 30.

Abszolút nem rossz. Sokkal rosszabbra számítottam. Jó történeti fonalat mutat be, jól vegyül a romantika a háborúval. Nekem tetszett.


 
kasztni   2016. 09. 12.

Nem hittem volna, h ezt írhatom majd, de Angelina ezt az egészet végülis megcsinálta. Igaz, hogy amerikai szájízzel, és nem európaival, így ez a téma is kicsit más megvilágításban került tálalásra, mint esetleg hittük. Kicsit hiányzik belőle az a faj... több»

 
Sniper   2016. 02. 15.

Én nem fogom fikázni Angelina Joliet, mint sokan teszik emiatt a filmje miatt. Szerintem valahol dícséretes, hgy egyáltalán megihlette ez a problematika, tehát a Balkán lassan gyúgyuló sebei. Nem lett túl hatásos a végeredmény, de rossz sem.

A film összbevétele 1 203 699 dollár volt (imdb.com).

 

Farkas Franciska, magyar színésznő is feltűnik a filmben statisztaként.

(Artemisia )
 

Angelina Jolie az ENSZ Menekültügyi Főbizottságának Különmegbízottjaként gyakran jár menekülttáborokban; az ott szerzett tapasztalatait használta fel a film során.

(Artemisia )
 

Josip J. Knezevic újságíró 2012-ben azzal vádolta Angelina Jolie-t, hogy az ő 2007-es regényéből lopta a film ötletét. Válaszul Angelina szintén beperelte az újságírót.

(Artemisia )
 

A filmet két nyelven, a szereplők anyanyelvén és angolul is leforgatták.

(Artemisia )