Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
57%

Agatha Christies Hjerson (2021)

Agatha Christies Hjerson
Filmadatlap
 
36
Szereplők
3
Vélemények
10
Képek
1
Videók

Galéria (10)

Videók (1)

 
Robinson76   2022. 04. 12.

legújabb vélemény

0
Ezt Agatha sem látná szívesen

Bevallom, ennél azért többre számítottam. Sokkal többre... Az Agatha Christie név mind a mai napig jól cseng, ez a nevével fémjelzett sorozat azonban sajnos nagyon kis erőtlen. Lehet, hogy a híres krimiírónővel gondolták eladni a szériát, de erre a produkcióra valószínűleg maga a címadó írózseni sem lenne büszke. Kezdeném azzal, hogy egyik főszereplőt sem tudtam megkedvelni, olyan furák, tompák és színtelenek voltak. Folytatnám azzal, hogy az esetek csak átlagosnak mondhatóak, maga a megvalósításuk pedig meglehetősen gyengécske. Végül pedig ez a modern korba történő átültetés sem tetszett igazán. Kapásból vagy tíz, ennél sokkal, de sokkal jobb krimit fel tudnék sorolni, nyomozópárosból pedig talán még többet. Két satnya csillagra értékelem.

 
Riot   2021. 11. 17.

0

Nagyszerű színészek, nagyszerű díszletek, nagyszerű ruhatár. Jól megírt, könnyed, jól forgatott produkció, amely jól érzékelteti Christie karaktereinek hangulatát.

 
shinijimmy   2022. 04. 11.

0

Ez nem egy sötét thriller, ha erre számítasz, hanem egy nagyszerű, jó érzésű rejtélyes nyomozósdi. Eleinte kicsit szkeptikus voltam, de minél többet láttam belőlük, annál jobban beleszerettem Alström és Rheborgs karakterébe. Szerintem egyszerre vicces és érdekes. Alig várom a további részeket a jövőben!