Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
88
Filmadatlap
 
12
Szereplők
4
Vélemények
24
Képek
1
Videók
 
matrosh1980   2020. 02. 14.

legújabb vélemény

Amellett, hogy lélegzetelállító a látványvilága, a film áraszt magából egyfajta harmóniát, amitől én magam teljesen megnyugodtam. Persze nagyon izgalmas és kalandos, és hihetetlen, hogy még ma is tud működni ez a koncepció. Egy családi mozizáshoz nagyon ideális!

 
Turon   2020. 02. 13.

Egyértelmű, hogy az ilyen filmekből nagyon is kevés van, meglepődtem, mennyien voltak rá kíváncsiak, és szerintem nagyon is van helye a moziműsorokban, még ha közel sem akkora költségvetésű, mint egy szuperhősfilm vagy egy reboot. Kellemesen kikapcsolt az Ailo, rendkívül tanulságos és mélyenszántó volt az egész.


 
M4T   2020. 02. 10.

Egészen egyedi és hiánypótló film, családi mozizásra is kiváló választás. Egy kis szarvas kalandos életét követhetjük nyomon, láthatjuk, ahogy rácsodálkozik a világra és más állatokra. Guillaume Maidatchevsky filmje sokkal többet nyújt egy klasszikus dokumentumfilmnél, az egyszerű szövegű és humoros narrációnak, na meg a nagyszerű felvételeknek köszönhetően szinte a néző is a természet részévé válik, együtt él és mozog a kis szarvassal.

 
Fintil   2020. 02. 07.

Szép, érdekes, sok hasznos információt tartalmaz. A gyerekek szájtátva nézték, én néhány jelenetnél úgy éreztem, túlságosan próbál hatni az emberre és már-már a szánkba rágja, hogy nézd, milyen gyönyörű az érintetlen természet... ami való igaz, de erre mindenféle lelki ráhatás nélkül is rájönne a néző. De meg kell hagyni, remek munkát végeztek a filmkészítők, a látványra, zenére és magára az ötletre nem lehet egy rossz szavam sem.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.