Cikkek
A Banished (2015) korhű történelmi drámája a valósághű hangulatot és az elnyűgöző ausztrál tájképeket kapcsolja össze, a MAFAB közösségi visszajelzései alapján. Jeffrey Walker és Daniel Percival sorozata drámai és történelmi keretben, kosztümös drámaként és történelmi eposzként bontja ki az 1788-ban Új-Dél-Walesbe érkező katonák és fegyencek alkalmazkodási küzdelmét. A sorozat tetszésindexe a MAFAB.hu-n 3 értékelés alapján 87%, ami nagyon erős nézői fogadtatásról árulkodik. A Russell Tovey, David Wenham, Ryan Corr és Ewen Bremner főszereplésével készült sorozatban Philips kormányzó új szabályok közé érkezik, ahol az elítélteknek és a katonáknak egyaránt új életet kell kezdeniük. A nézői konszenzus szerint a nagyvonalú kivitelezés, a színészi játék és a valósághűség mellett az ausztrál természet képei adják a sorozat legnagyobb erejét, még ha a történet időnként túlromantizált és naiv is.

Hirdetés

1788-ban Philips kormányzó (David Wenham) egy csapat katonával és fegyenccel Új Dél-Walesbe érkezik, hogy olcsó munkaerőt biztosítson. Az elítélteknek új életet kell kezdeniük, mely új szabályok szerint működik, azonban a katonáknak is alkalmazkodniuk kell az új helyzethez.

(Gergo Horvath)

Ország: Egyesült Királyság
Premier: 2015.03.05.

2015.11.10 csenge

A kivitelezése nagyon nagy vonalú, a színészek sem rosszak, a történet néha túlromantizált, naiv de nincs kifejezetten a kárára.

2015.08.08 tomtom

Van benne valami valósághű, és az ausztrál természetről készült felvételek is elnyűgözőek. Engem lekötött. Szeretem az efféle sorozatokat.