Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
73
Filmadatlap
 
26
Szereplők
1
Vélemények
2
Képek
Videók

 
JcWh   2018. 12. 01.

legújabb vélemény

Feledésbe merült film Holden lehengerlő alakításával

Engem nagyon elkapott ezzel az alakításával William Holden, aki egyszerre volt cinikus és goromba, de egyúttal szeretetteljes és gondoskodó. Holden több filmjében is ezt az összetett (cinikus és önző, de józan és szeretni tudó) figurát játszotta, ami nagyon illett rá. Ebben a filmben ráadásul egy kamaszodó fiúval való barátsága volt a középpontban, akit a végére már szinte a fiának tekint. Néhány jelenetben a kettőjük közötti kémia annyira valóságosnak tűnik, rendkívül megható. Mindezeken túl a film másik része is nagyon érdekes (egy zsoké betanítása). Nagyon sajnálom, hogy ez a film teljesen feledésbe merült, pedig William Holden egyik legjobb alakítása látható benne. Készítettem feliratot a filmhez, megéri megnézni.

 

William Holden ezt a filmjét – hasonlóan több másik, az Alkony sugárút (1950) és A 17-es fogolytábor (1953) között forgatott filmjéhez– nem tartotta jelentősnek karrierje előmozdítása szempontjából.

(JcWh)
 

A "kölyköt" játszó Johnny Stewart ebben és az 1953-as "Last of the Comanches" című filmben szerepelt összesen filmes karrierje során. Stewart 1954-ig TV-sorozatokban volt látható, majd végleg eltűnt a képernyőről. Az egykori színész 2019-ben ünnepelte 85. születésnapját.

(JcWh)
 

A film legtöbb jelenetét egy igazi lóversenypályán és istállókban vették fel.

(JcWh)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.