88% 30 szavazat
Szerelmi gyorstalpaló

Szerelmi gyorstalpaló

Crash course in romance
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
10
Szereplők (10)
3
Képek (3)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
3
Cikkek (3)
Fórum

FILMINFÓ

Egy kézilabdázóból élelmiszerbolt-tulajdonos lesz, hogy gondoskodni tudjon a családjáról, miközben megküzd edző férje étkezési zavarával.

(nagymarti82)

Rendező: Yoo Je Won
Ország: Koreai Köztársaság
Premier: 2023.01.14. | Netflix (2023.02.06.)

Sorozat áttekintés

Hol nézheted

 
2023.10.14 Judit

legújabb vélemény

Ez a sorozat zseniálisan burkol egy súlyos társadalmi problémát egy szerelmi történetbe. Kíváncsi lennék a film eredeti címére, mert szerintem ebben a történetben a szerelem másodlagos. Sok szülőnek ajánlanám, nagyon tanulságos.

0
 
2023.03.03 Mária390336

Mari

Követem a sorozatot, egyszerűen azért, mert egy bohókás, laza, szórakoztató szerelmi történet, megfűszerezve némi bonyodalommal. Kellemes kis esti lazuláshoz kiváló.

0
 
2023.02.06 Phylonte

Többismeretlenes egyenlet

Mi történik akkor, ha egy pénzhajhászástól végletekig kimerült, étkezési zavartól szenvedő magántanár, aki a klasszikus koreai rajongás tárgya, belebotlik egy étteremtulajdonosba, miután ellopta a nő mentálisan sérült fivérének telefonját, amit szerencsétlen módon összetör? Ha ezt az alaphelyzetet megfűszerezzük azzal, hogy a tanár kizárólag azt az ételt képes elfogyasztani, ami a nő éttermében készült, és hogy a nő minden tőle telhetőt megtesz, hogy az unokahúgát – akit lányaként nevel – bejuttassa a tanár kurzusára, valaki a háttérben pedig pont a tanár tönkretételén ügyködik, akkor kapunk egy szórakoztató K-dramat, amelyben a főszereplők ugyan nem hamvas huszonévesek, de talán pont ezért szurkolunk nekik, hogy az évad végén révbe érjenek.

0