61% 24 szavazat
Szeretnélek utálni

Szeretnélek utálni

Love to Hate You
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
5
Szereplők (5)
5
Képek (5)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Tomi  

Sorozat áttekintés

Hol nézheted

FILMINFÓ

Egy ügyvédnek, aki megveti a férfiakkal szembeni vereséget, és egy A-listás színésznek, aki bizalmatlan a nőkkel szemben, a szerelem semmit sem jelent - egészen addig, amíg nem kényszerülnek arra, hogy randizzanak egymással.

(Hupka Adrián)

Rendező: Kim Jeong-kwon
Ország: Koreai Köztársaság
Premier: 2023.02.10. | Netflix (2023.02.10.)
 
2023.05.17 JRD

legújabb vélemény

3,5*

Romantikus, kissé felcserélődött szerepekkel. Hiszen a nő harcias, szinte vad feminista, a férfi „gyenge”, szerelmi bánattól senyvedő. Mégis nézhető vattacukros történet. A koreai filmeket jobban szeretem eredeti hangon nézni. Valahogy a szinkronhangok miatt gyakran nevetségessé lesz egy-egy szereplő. Ha teheted, inkább mellőzd a szinkronizált verziókat. Eredeti nyelven sokkal jobban átjönnek a karakterek érzései, jellemvonásai. Ez nem egy egyedi történet, de üde. Igazi szerelmes történet, mely – bizonyossággal állíthatom – kielégíti a limomádéromantika rajongóinak igényeit. De ne hallgass rám! Nézd meg, és majd eldöntöd magad! Szóval filmre fel, és jó szórakozást!

0
 
2023.02.10 Tomi

Egy újabb érdekes tartalom Koreából. Különleges megközelítése egy romantikus sorozatnak, egyáltalán nem eredeti ötlet a történet, de a kivitelezés friss és nem megszokott.

1