Újdonságok a Netflixen: 6 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (február 6-12)

Mint minden szombaton, most is készítettünk egy kisebb válogatást a következő hét Netflix-premierjeiből. Számíthatunk romantikus filmekre, sikeres sorozatok új évadaira, friss produciókra, dokumentumfilmekre, illetve vígjátékokra is. Minden film és sorozat egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, megtekintésükhöz azonban előfizetés szükséges a szolgáltatónál.

#6

66 Te - 4. évad  (2023)

(1)

dráma | krimi | romantikus | thriller

Netflix

Joe új helyen új életet kezd, és maga mögött hagyja a múltat. Előkelőbb környezetben folytatja ténykedéseit, de nehezen szabadul meg régi berögződéseitől. több»

A sorozat következő évadát két felvonásban mutatják be, az első részek február 9-én, nem sokkal Valentin-nap előtt landolnak a Netflixen. Az új évadban Joe az Egyesült Királyságban telepedik le, ahol üldözőből üldözötté válik. Az új arcok között, akiket ebben az évadban láthatunk, szerepel Lukas Gage, Charlotte Ritchie, Tilly Keeper, Amy-Leigh Hickman és Ed Speleers.
#5

dráma

Netflix

A film 1988-ban, Kuvaitban játszódik, ahol két nő a kuvaiti tőzsde férfiak dominálta közösségében próbál boldogulni és karriert építeni. A történet Szaddám Huszein... több»

A Netflix egyik első kuvaiti produkciója, ami 1988-ban játszódik. Megismerhetünk két nőt, akik a kuvaiti tőzsde erősen férfiak által ural környezetébe igyekeznek bejutni Szaddám Huszein inváziójának előestéjén. A sorozat ötletgazdája és írója Nadia Ahmad sztárműsorvezető, színésznő és aktivista, illetve Anne és Adam Sobel. Ezen kívül dolgozott a produkción Karim Elshenawy egyiptomi rendező és Jasem Al-Muhanna kuvaiti filmrendező, producere pedig Abdullah Boushahri.
#4

romantikus

Netflix

Egy ügyvédnek, aki megveti a férfiakkal szembeni vereséget, és egy A-listás színésznek, aki bizalmatlan a nőkkel szemben, a szerelem semmit sem jelent - egészen addig, amíg nem... több»

A Szeretnélek utálni egy dél-koreai tévésorozat Kim Jung-kwon rendezésében, Kim Ok-vin, Teo Yoo, Kim Ji-hoon és Go Won-hee főszereplésével. A Netflix eredeti sorozata egy romantikus vígjátékdráma, amelyben megismerhetünk egy nőt, aki már beteges szinten verseng a férfiakkal, és egy férfit, aki képtelen megbízni a nőkben - kettejük között egy viharos verseny bontakozik ki, aminek egyetlen megoldása a szerelem.
#3

dokumentum | életrajzi | sportfilm

Netflix

Interjúk és személyes archívumok az NBA-legenda Bill Russell életéből és karrierjéből. több»

Rendező: Samuel D. Pollard
Szereplők: Bill Russell
 A dokumentumfilmben megismerhetjük az NBA egyik legendás játékosának karrierjét és életét - Bill Russel nyerte a legtöbb bajnoki címet és polgárjogi aktivistaként is tevékenykedett.
#2

akció | animáció | kaland

Netflix

A film két gyereket követ nyomon, akik felfedezik, hogy apjuk az egész galaxis legkeményebb fejvadásza, amikor véletlenül az űrben stoppolnak. több»

Everett Downing Jr. és Patrick Harpin új animációs sorozata két gyerekről szól, akik felfedezik, hogy apjuk az egyik legkeményebb fejvadász az egész galaxisban. Az új sorozat a franciaországi Dwarf Animation Studiótól származik, és fő szinkronhangjai Laz Alonso, Yvette Nicole Brown, Jim Rash, Rob Riggle és Russell Hornsby.
#1

romantikus | vígjáték

Netflix

Két távkapcsolatban élő jóbarát megváltoztatja egymás életét, amikor a lány úgy dönt, hogy megvalósítja életre szóló álmát, a férfi pedig önként jelentkezik, hogy... több»

Valentin-napra egy új romantikus vígjáték érkezik Reese Witherspoon és Ashton Kutcher főszereplésével. A történetben két jóbarátot ismerhetünk meg - a nő szeretné megvalósítani régi álmát, míg a férfi ezalatt örömmel vigyáz tini fiára. Aline Brosh McKenna az író, rendező és producer is. Witherspoon és Kutcher mellett a filmben szerepel még Jesse Williams, Steve Zahn, Tig Nataro, Zoe Chao és Griffin Matthews.