Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
66

Gyermek az időben (1986)

Flight of the Navigator
Filmadatlap
 
28
Szereplők
3
Vélemények
11
Képek
Videók
 
atombence   2019. 06. 30.

legújabb vélemény

Máig imádom, nem is kicsit...

Az egyik legjobb sci-fi alkotás amiben Joey Cramer valaha szerepelt, először és utoljára. Idejétmúlt már, de ha egyszer láttad pár év múlva hiányolni fogod. Többet lehetett volna még beletenni, de költségvetési gondok miatt elmaradt, újraforgatni pedig a Disney nem szerette volna....

 
Charvi30   2017. 02. 05.

Egy egészen tűrhető sci-fi a nyolcvanas évek szellemében. Veronica Cartwright nekem sosem volt szimpatikus, már az Alien filmben sem, ellenben Joey Cramer nagy karizmatikus szereplőként tűnt fel előttem.


 
nikla113   2016. 02. 22.

Egy abszolút kihasználatlan potenciál, ha nem harminc évvel ezelőtt készült volna a film amondó lennék, hogy egy folytatásban ki lehetett volna küszöbölni, de így. Talán egy örökre kihagyott lehetőség marad csupán. Kár érte.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.