69% 234 szavazat
Lost in Space - Elveszve az űrben

Lost in Space - Elveszve az űrben

Lost in Space
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
28
Szereplők (28)
11
Képek (11)
2
Videók (2)
6
Érdekességek (6)
1
Díjak (1)
Filmkritika
4
Cikkek (4)
Fórum

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

A Robinson család az űrbe készült, hogy harcoljon az emberiség túléléséért. Most azért küzdenek, hogy elég sokáig éljenek ahhoz, hogy megtalálják a hazavezető utat.

(szarka84)

Forgatókönyvíró: Irwin Allen
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 1998.12.03.
 
2019.02.24 Norbert93

legújabb vélemény

Ma már talán kicsit idejétmúlt, mint klasszikus lenne, de akkoriban nagyon jó filmként tartottam számon. Talán a nosztalgia miatt vagy talán azért mert még nálam mindig megállja a helyét, de én kifejezetten jó filmként tartom számon.

0
 
2017.01.30 Rajkó

Klasszikus, szerintem egyszer érdemes megnézni. Hurt jól játszik és a többi színész is jól hozza a karaktert. A sztori habár kissé unalmas, de a kivitelezés kárpótolja az embert.

0
 
2015.12.09 lakilúk

Izgalmas sci-fi, még régebben láttam, de újranézve is érdekes volt. Szerintem fordulatokban gazdag, jó szereposztással és dinamikus történettel felruházott film. A műfaj kedvelőinek szerintem tetszeni fog.

0

A film összbevétele 136 159 423 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Eredetileg Sean Patrick Flaneryt vették fel Don West szerepére, azonban még a próbák alatt elköszöntek tőle amiatt, mert úgy gondolták túlságosan is hasonlít William Hurtre. Később felajánlották ezt a szerepet Matthew Perrynek is, de végül Matt LeBlanc lett a befutó. Szerző: rbernadett

#2
 

Az első robot a filmben két tonnát nyomott és 8 ember kellett az irányításához. Szerző: rbernadett

#3
 

Heather Graham a forgatás idején a rendezővel, Stephen Hopkinsszal randizgatott. Szerző: rbernadett

#4
 

Gary Oldman volt az első, aki aláírta a szerződést, kihasználván a lehetőséget, hogy szerepelhet egy családi filmben. Szerző: rbernadett

#5