Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
18
Szereplők
3
Vélemények
11
Képek
2
Videók
 
Norbert93   2019. 02. 24.

legújabb vélemény

Ma már talán kicsit idejétmúlt, mint klasszikus lenne, de akkoriban nagyon jó filmként tartottam számon. Talán a nosztalgia miatt vagy talán azért mert még nálam mindig megállja a helyét, de én kifejezetten jó filmként tartom számon.

 
Rajkó   2017. 01. 30.

Klasszikus, szerintem egyszer érdemes megnézni. Hurt jól játszik és a többi színész is jól hozza a karaktert. A sztori habár kissé unalmas, de a kivitelezés kárpótolja az embert.


 
lakilúk   2015. 12. 09.

Izgalmas sci-fi, még régebben láttam, de újranézve is érdekes volt. Szerintem fordulatokban gazdag, jó szereposztással és dinamikus történettel felruházott film. A műfaj kedvelőinek szerintem tetszeni fog.

A film összbevétele 136 159 423 dollár volt (imdb.com).

 

Eredetileg Sean Patrick Flaneryt vették fel Don West szerepére, azonban még a próbák alatt elköszöntek tőle amiatt, mert úgy gondolták túlságosan is hasonlít William Hurtre. Később felajánlották ezt a szerepet Matthew Perrynek is, de végül Matt LeBlanc lett a befutó.

(rbernadett)
 

Az első robot a filmben két tonnát nyomott és 8 ember kellett az irányításához.

(rbernadett)
 

Heather Graham a forgatás idején a rendezővel, Stephen Hopkinsszal randizgatott.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.