Bár azok az idők elmúltak, amikor a Netflix kizárólag olyan minőségi sorozatokkal állt elő, melyeket egyszerűen nem lehetett kihagyni, a Lost in Space sokkal ütősebbnek ígérkezik egy átlagos szérinánál.

A Netflixen éled újra a klasszikus sci-fi, a Lost in Space - Elveszve az űrben, mely nem csak akciódúsnak és drámainak ígérkezik az első teljes trailer láttán, de piszkosul látványosnak is. Az biztos, hogy a streaming szolgáltatónak mélyen a zsebébe kellett nyúlnia, és látszik is, hogy sokat fektettek a sorozat sikerébe. Bízunk benne, hogy a minőség összességében is a helyén lesz.

Ezt segít alátámasztani a neves sorozatszínészekből álló stáb, a főbb szerepekben olyan ismert arcokat láthatunk majd, mint Toby StephensParker PoseyMolly ParkerKiki SukezaneNatasha QuirkeMina SundwallMax Jenkins és Taylor Russell.

A széria showrunnere A szökés felett is bábáskodó Zack Estrin, míg a forgatókönyvet Az ismeretlen Drakula és Az utolsó boszorkányvadász szkriptjét is jegyző Burk Sharpless (miatta azért vannak apróbb kétségeink) és Matt Sazama írta.

A Lost in Space április 13-tól érhető el a Netflix szolgáltatásában.