Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

Az ismeretlen Drakula (2014)

Dracula Untold
Filmadatlap
 
28
Szereplők
38
Vélemények
11
Képek
9
Videók

Galéria (11)

Luke Evans
Luke Evans
Luke Evans
Luke Evans
Sarah Gadon
Luke Evans
Luke Evans
Luke Evans
Dominic Cooper
Luke Evans
Sarah Gadon
Luke Evans

Videók (9)

 
JRD   2022. 06. 03.

legújabb vélemény

2

Divattá lett, hogy mindent más szemszögből ábrázolva mutatunk be. Megismerhettük a gonosz Demónát, aki úgy néz ki nem is olyan gonosz. Bepillanthattunk Joker átváltozásának folyamatába és most itt van Drakula. A film nem különösebben jó. A színészi ... több»

6
 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 23.

1

Lugosi Béla forogna a sírjában, ha ezt a Drakulát végig kellett volna szegénynek szenvednie. Hiányzott belőle az eredetiség, és az újszerűség... vannak benne látványos képsorok, hála a komoly technikai háttérnek, de a színészi teljesítmény zsenge. Nem jött be. De a Drakula fanoknak kötelező film.

1
 
dulkap   2015. 01. 28.

1

Nagyjából ennyit lehetett kihozni ebből a filmből. A történet és a forgatókönyv esélyt sem adott egy igazán jón filmre, de így egynek elment, szerencsére nem elhúzva a játékidőt. A trükkök nagyjából rendben voltak és akció is volt, de inkább egy nagyobb költségvetésű dvd-re készült film benyomását keltette.

 
Thibo84   2019. 04. 03.

0

Sokáig azt hittem, hogy ez a film indítja el a szörnyes univerzumot; talán úgy is volt, míg a kasszáknál nem produkált a jegyeladás nagy számokat. Kár érte, pedig szerintem a történet kifogástalan és a látvány is magáért beszél. Ráadásul, ha úgy vesszük, nincs a filmnek vége.

 
Deku   2017. 12. 23.

0

Többszöri próbálkozásra sem érte el, hogy megkedveljem eme film. Lassú és gyenge. Ennek a stílusnak nem igazán voltam híve és nem is szerettem sose. Nagyon ajánlgatták nekem, mint utóbb kiderült feleslegesen.

 
hsanya182   2015. 05. 16.

1

Kicsit a Gyűrűk Ura filmhez mintázták. Szép a látvány, szép a grafika. Az elején elég jól indul a Drakula személyiségének a kifejlődése. Vannak benne erős túlzások, amiket elég pazarul csináltak meg. Szerintem ez egy tucat drakula film egyike, oly k... több»

 
rbernadett   2015. 05. 13.

0

Lehet, hogy csak nagyon olyan hangulatban sikerült megnéznem ezt a filmet, ami az ilyen filmekhez kell, de nekem ez tetszett. Tetszett a mondanivaló, a kivitelezés és a látvány. Jó volt.

A film összbevétele 217 124 280 dollár volt (imdb.com).

 

A film korai tervezetében Charles Dance Mester Vámpírját római császárként akarták megjeleníteni. Ezt elvetették azzal a szándékkal, hogy egy folytatásban fedje fel, amennyiben a film az Universal "Dark Universe" része lesz.

(Thibo84)
 

Charles Dance a sminkszékben töltött időt végigaludta. Amikor felébredt, megdöbbent attól, amit a tükörben látott.

(Thibo84)
 

A filmben 5687 személy halála következett be.

(Norbi)
 

A sokezres török hadsereget a valóságban egy nagyjából 130 fős statisztagárda alkotta, amely fölött kb. 50 méter magasan egy dróton húztak végig egy kamerát, később pedig a képre animálták a CGI-denevéreket.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Dominic Cooper Az ördög dublőre című filmje alapján győzte meg az alkotókat, hogy ideális választás Mehmed szerepére.

(ArpiHajdu és Réci)
 
Ahogy haladtunk előre a történetben egyre jobban azt kívántam, bárcsak ismeretlen maradt volna. több»