Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
36
Vélemények
11
Képek
9
Videók
 
Robert Langdon   2020. 04. 20.

legújabb vélemény

Sok Dracula (vagy más vámpíros) filmet láttam már, de a legtöbb egy nagy marhaság. Köztük a legelső, amit mindenki annyira szeret. Ez a film szerintem azért más, mint a legtöbb Dracula sztori, mert keverik Vlad Tepes történetét és a vámpírét. És ez így helyes. Tepest mindenki egy szörnynek mondja, de ahol élt, a mai napig szentként szeretik. Megvédte a népét, bármi volt az ára. Azt mondják még Mátyás király is jóba volt vele. A vámpír sztori ezt mutatja be... Védd meg azokat, akik hisznek benned, bármi legyen is az ára. Ezt tökéletesen visszaadja a film. Van még valami, ami ebben a filmben egyedi. Nagyon régen láttam jó szinkront. Szerintem még gyerekkoromban. De ennek a filmnek a magyar fordítása zseniális. Nem tudom, az eredeti szöveg milyen, de magyarul a hideg rázott tőle néha. Főleg a barlangos jelenetnél. De végig nagyon tetszett a szöveg. Mondanám, hogy várom a folytatást, (mivel az öreg a végén azzal fejezte be, hogy "Kezdődjék a játék.") de kétlem, hogy lesz.

 
dulkap   2015. 01. 28.

Nagyjából ennyit lehetett kihozni ebből a filmből. A történet és a forgatókönyv esélyt sem adott egy igazán jón filmre, de így egynek elment, szerencsére nem elhúzva a játékidőt. A trükkök nagyjából rendben voltak és akció is volt, de inkább egy nagyobb költségvetésű dvd-re készült film benyomását keltette.


 
rbernadett   2015. 05. 13.

Lehet, hogy csak nagyon olyan hangulatban sikerült megnéznem ezt a filmet, ami az ilyen filmekhez kell, de nekem ez tetszett. Tetszett a mondanivaló, a kivitelezés és a látvány. Jó volt.

 
Deku   2017. 12. 23.

Többszöri próbálkozásra sem érte el, hogy megkedveljem eme film. Lassú és gyenge. Ennek a stílusnak nem igazán voltam híve és nem is szerettem sose. Nagyon ajánlgatták nekem, mint utóbb kiderült feleslegesen.

 
dailyfilmsan   2019. 04. 16.

Drakula történetét már meg sem lehet számlálni annyiszor filmesítették meg. Ezidő alatt a történeten mindenki alakítgatot, hozzá tett vagy éppen elvett belőle. Ez az újabb adaptáció inkább harcra és fekteti a hangsúly ami mellett érzelmektől fűtött is. A szereplőktől nem voltam elájulva sem az effektektől, ugyanis mind a kettő hozta a szintet de nem nyújtott a minimumnál többet sem kevesebbet. Ami nekem tetszett a filmbenn hogy pörög. Nincs fölös tötyi-mötyi jelenet, nincs fölös érzelgőzés sem. Annyit helyeztek a filmbe amennyit kellett. Tetszett a film, de nem lett a kedvenc Drakula filmem.

Luke Evans
Luke Evans
Luke Evans
Luke Evans
Art Parkinson
Sarah Gadon
Luke Evans
Luke Evans
Luke Evans
Dominic Cooper
Luke Evans
Sarah Gadon
Luke Evans
 
Ahogy haladtunk előre a történetben egyre jobban azt kívántam, bárcsak ismeretlen maradt volna. több»

A film összbevétele 217 124 280 dollár volt (imdb.com).

 

A film korai tervezetében Charles Dance Mester Vámpírját római császárként akarták megjeleníteni. Ezt elvetették azzal a szándékkal, hogy egy folytatásban fedje fel, amennyiben a film az Universal "Dark Universe" része lesz.

(Thibo84)
 

Charles Dance a sminkszékben töltött időt végigaludta. Amikor felébredt, megdöbbent attól, amit a tükörben látott.

(Thibo84)
 

A filmben 5687 személy halála következett be.

(Norbi)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.