Az áruház lakóin, aki maguk a termékek, káosz lesz úrrá, ahogy záráskor lekapcsolódik a villany, és egyedül maradnak.
(mamiéstöti2)

13 Foodfight! (2012)
Ennél rosszabb filmet is láttam régen, de ez... Az animáció borzalmas, nézhetetlen. Senki se nézze ezt az undorító filmet!
A bolt lakói ,,élete" egy rajzfilmben - van ebben az elgondolásban némi potenciál. Csak az nem mindegy, hogy használják ki ezt a lehetőséget. Kínos és fájdalmas egyszerűen. Ez a legjobb esetben is egy olyan "hát öö..." kategóriás lett. 10/1
Ha a magyarok azt gondolták, hogy a Kis Vuk a legrosszabb 3D film, tévedtek. Ennél rosszabbat keresve se találtam volna. De botor voltam és megnéztem.
A film összbevétele 120 141 dollár volt (imdb.com).
A filmet eredetileg 2002-ben szánták kiadni, de a filmanyagot tartalmazó merevlemezeket állítólag ellopták. A teljes animációt elölről kellett kezdeniük, de ezúttal hagyományos számítógépes animáció helyett primitív motion capture eljárást használtak hozzá, azaz élő emberek mozgását rögzítették. 2005-ös, 2007-es és további dátumokat tűztek ki célul, majd Lawrence Kasanoff rendező/író/producer kirúgása és a film elárverezése után után 2012-ben félkész állapotban kiadták a művet.