Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
NA
Filmadatlap
 
33
Szereplők
3
Vélemények
15
Képek
3
Videók
Gerilla
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
grigoriy1rem   2017. 04. 24.

legújabb vélemény

Akit egyébként is foglalkoztat a téma, annak tetszeni fog, de szerintem egy laikus, olvasatlanabb nézőnek már sokszor semmitmondó lesz. Ez szerintem óriási baki a készítők részéről.

 
julis   2017. 04. 21.

Sokat vártam ettől a sorozattól, ugyanis elképesztően hangulatosnak ígérkezett. Néhány epizódig lelkesen néztem, hátha beindul, de nem történt semmi. Végig ugyanolyan ötlettelen tartalmilag, mint az elején. Ez nagy csalódás a számomra.


 
EDUARD98   2017. 04. 19.

Nekem nagyon tetszik. Nagyon jó atmoszférája van a sorozatnak, átjön ez a latin-amerikai hangulat. Mindenkinek nagyon tudom ajánlani!

Idris Elba
Freida Pinto
Freida Pinto
Babou Ceesay
Babou Ceesay
Freida Pinto
Freida Pinto
Babou Ceesay
Freida Pinto
 

Ez Freida Pinto első sorozatszerepe.

(hp)
 

Freida Pinto karakterét egy valós személy, a politikai aktivista Mala Sen ihlette.

(hp)
 

A sorozatot a Brit Fekete Párducok politikai aktivistáinak (Farrukh Dhondy és Darcus Howe) története inspirálta. Mindkét aktivista segítette a produkció körüli munkákat.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.