Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
4

Győzike

Győzike
Filmadatlap
 
4
Szereplők
4
Vélemények
1
Képek
Videók
 
indingo   2019. 03. 25.

legújabb vélemény

Egy ország csüngött ezen a műsoron, pedig roppantul idegesítő, minden megjátszott, előre kitalált és primitív volt, de valahogy mégis az, hogy beleshetünk valaki életébe, roppantul jólesett.

 
Orosz István Nézhetetlen  2017. 07. 20.

Sajnálom, hogy ez a színvonal. Egy olyan ember csinál show műsort, aki még normálisan beszélni sem tud. Tudatlansága alpárisága engem nagyon is zavar, és az a baj ő ebből vígan megél.


 
LionelMessi10 Nézhetetlen  2018. 07. 05.

Sajnálni tudom csak, hogy egyáltalán engedik Magyarországon ezt és az ehhez hasonló teljesen értelmetlen, bugyuta, semmitmondó kotyvalékokat. Csupán azért írok ide, hogy megkérjek mindenkit, ne pazarolja az idejét az ilyen zagyvaságokra. Ha unalmatokban nem tudtok mit csinálni, még az üres fal bámulásának is több értelme van, az is tartalmasabb időtöltés.

 
Potoczkie Nézhetetlen  2016. 12. 30.

Szánalmas műsor, nagyon lesújtó véleményem van róla, úgyhogy inkább megtartom magamnak. Csupán filmek között az előzeteseket láttam, de az is éppen elég volt számomra. Nagyon szomorú, hogy ilyen műsorok mennek manapság a TV-ben, erre van igény. Ha senki nem nézné, akkor nem létezne.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.