5% 45 szavazat
Győzike

Győzike

Győzike
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
4
Szereplők (4)
8
Képek (8)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A Győzike című műsor reality komédia, amely Gáspár Győző és családja életének mindennapjait dokumentálja. Aki figyelemmel kíséri a műsort, annak minden esetben felhőtlen szórakozásban lesz része.

(hp)

Ország: Magyarország

Sorozat áttekintés

Hol nézheted

 
2019.03.25 indingo

legújabb vélemény

Egy ország csüngött ezen a műsoron, pedig roppantul idegesítő, minden megjátszott, előre kitalált és primitív volt, de valahogy mégis az, hogy beleshetünk valaki életébe, roppantul jólesett.

0
 
2017.07.20 Orosz István Nézhetetlen

Sajnálom, hogy ez a színvonal. Egy olyan ember csinál show műsort, aki még normálisan beszélni sem tud. Tudatlansága alpárisága engem nagyon is zavar, és az a baj ő ebből vígan megél.

0
 
2018.07.05 LionelMessi10 Nézhetetlen

Sajnálni tudom csak, hogy egyáltalán engedik Magyarországon ezt és az ehhez hasonló teljesen értelmetlen, bugyuta, semmitmondó kotyvalékokat. Csupán azért írok ide, hogy megkérjek mindenkit, ne pazarolja az idejét az ilyen zagyvaságokra. Ha unalmatok... Több

0
 
2016.12.30 Potoczkie Nézhetetlen

Szánalmas műsor, nagyon lesújtó véleményem van róla, úgyhogy inkább megtartom magamnak. Csupán filmek között az előzeteseket láttam, de az is éppen elég volt számomra. Nagyon szomorú, hogy ilyen műsorok mennek manapság a TV-ben, erre van igény. Ha senki nem nézné, akkor nem létezne.

0