51% 39 szavazat
Hatodik

Hatodik

Six-Pack
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
17
Szereplők (17)
4
Képek (4)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

A briliáns eszű Nathan felügyelő hónapok óta nyomoz egy gyilkosságsorozaton. Úgy gondolja, hogy a párizsi bűntény körülményei hasonlók azokéhoz, amelyeket Amerikában követtek el, ám a gyilkosságok két éve váratlanul abbamaradtak. Az FBI a tettest Hatodiknak nevezte el, mely a szlengben az olyan prostituált áldozatokat jelenti, akik mindent megtesznek kliensüknek. Nathan gyanítja, hogy Hatodik átköltözött Franciaországba...

Forgatókönyvíró: Alain Berbérian
Ország: Franciaország
Premier (HU): 2000.10.19.
 
2021.08.03 Sebes Gábor

legújabb vélemény

Elképesztő

Erőltetett, teli hiteltelen rendőri beszélgetésekkel, megmozdulásokkal, a feszültséget gyermeteg módon tartják fenn, a forgatókönyv, különösen a vége primitív. Úgy látszik, ma már alig készül jó akciófilm, ez van, bele kell törődni. Amúgy a színészek kb. jók, mert ugye a pénzért meg kell dolgozni. Nézhető, de annyira gyenge, hogy csak az nézze, akinek van felesleges kétórája.

0
 
2015.10.13 papaja

A legrosszabb sorozatgyilkosos film, amit valaha láttam. A dialógusok uncsik, röhejesek és az a szánalmas próbálkozás a sokkolásra. Tulajdonképpen nem ment el úgy egy pillanat, hogy ne bukkant volna fel valami marhaság a vásznon.

0
 
2016.01.30 grufa

Elég szórakoztató, de tény, hogy sok kivánnivalót hagy maga után.

0