Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80
Filmadatlap
 
30
Szereplők
3
Vélemények
12
Képek
1
Videók
Hatosfogat
 
Ballerz93   2015. 11. 04.

Nem lett egy fantasztikus világmegváltó alkotás. Egynek is épphogy csak elmegy. De még benne van a nézhető kategóriában. Sajnos nem tudok túl sok pozitívot mondani erről a filmről. Talán a karakterek játéka az, ami egyedül nézhetővé tette és kész. Nem hagysz ki vele semmit, ha nem nézed meg.

 
majkymi   2016. 08. 16.

Imádom a westernt és szerintem ez az egyik legjobb, amit valaha készítettek, még mentes mindenfajta klisétől, nem az a fajta kiszámítható végkifejlet, amihez hozzászoktunk. Csakis ajánlani tudom.


 
airbus   2016. 03. 18.

Hihetetlen, hogy ez a film már lassan 80 éves, de még mindig tud izgalmasat nyújtani, egyáltalán nem idejétmúlt, és szerintem épp annyira izgalmas és akció dús, mint a legtöbb mai film.

John Wayne
John Carradine
Louise Platt
John Wayne
John Wayne
Claire Trevor
Claire Trevor
John Wayne
George Bancroft
John Wayne
Tom Tyler
Claire Trevor
Thomas Mitchell
Claire Trevor
John Wayne
Andy Devine
Claire Trevor
John Carradine
John Wayne

A film összbevétele 2 406 190 dollár volt (imdb.com).

 

Hely Navajo indiánok alakították az apacsokat a filmben.

(rbernadett)
 

A kalap, amit John Wayne visel a filmben a sajátja. Ezt a kalapot még két évtizeden keresztül viselte számos filmjében, mígnem "nyugdíjazta" a Howard Hawks' Rio Bravo (1959) című filmje után, mert egész egyszerűen addigra már szétment. Ezek után a kalapot üvegbúra alá helyezte az otthonában.

(rbernadett)
 

Ez John Wayne 80. filmje.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.