Cikkek
A Hit Man Returns: David Foster & Friends (2011) David Foster teltházas, sztárokat felvonultató zenei estjét idézi meg, és a MAFAB nézői visszajelzései szerint kellemes kikapcsolódást nyújtó, a zenés filmek közül kiemelkedő koncertfilm. A dokumentum- és zenés film koncertfilmes, illetve zenei dokumentumfilmes karakterét a Las Vegas-i Mandalay Bayben rendezett est adja, ahol többek között Michael Bolton, Seal, Donna Summer, Natalie Cole és Lara Fabian lépett színpadra. A nézők izgalmas zenei élményként és könnyed szórakozásként írják le, amely itthon kevésbé ismert, mégis mindenképpen megér egy megtekintést. A film a MAFAB.hu közösségétől 4 értékelés alapján 60%-os tetszésindexet kapott, ami többnyire pozitív eredménynek számít.

Hirdetés

Eljött Seal, Donna Summer is ott volt, Natalie Cole sem hagyta volna ki! Rajtuk kívül többek között az Earth, Wind & Fire, az All-4-One, Chaka Khan, Lara Fabian, Ne-Yo, valamint Michael Bolton is fellépett David Foster Hit Man Returns: David Foster & Friends zenei estjén, ezzel felejthetetlen élményt szerezve a vendégeknek és a nézőknek egyaránt. A teltházas koncertre a las vegas-i Mandalay Bay-ben került sor,

Premier: 2011.03.01.

2015.02.13 tothtamas

Kellemes kikapcsolódást nyújtott a film, a zenés filmek közül szerintem abszolút kiemelkedik. Szerintem kicsit kevesen ismerik nálunk, de tudom ajánlani, egy nézést mindenképp megér.

2015.01.26 varkincso

Nagyon izgi film volt, már a játékot is imádtam