Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
82

Ki vagyok én neked? (1994)

Hum Aapke Hain Koun...!
Filmadatlap
 
26
Szereplők
2
Vélemények
4
Képek
Videók

Vélemények: Ki vagyok én neked? (1994)

 
Mayolika   2019. 08. 17.

legújabb vélemény

Léleksimogató

Vannak olyan filmek, amik simogatják az ember lelkét. Na ez a film pont olyan. 3 és fél órán keresztül álmodhatjuk bele magunkat egy tökéletes indiai családba. Persze tehetős családokról van szó tökéletes szépségű, jólelkű emberekkel. Egyetlen negatív szereplő sincs benne, ha bánatot okoz valaki, azt akaratán kívül, vagy félreértésből teszi. A történet egyszerű, és mégsem tűnik soknak, hogy ennyi időt szánnak az elmesélésére. Először is van benne egy igazi hagyományos indiai esküvő, aminek minden érdekes és egzotikus részletébe be vagyunk avatva. Teli van szebbnél szebb fülbemászó zenével, és nem érezni egyiket sem feleslegesnek. A bekövetkező tragédia sem teszi sötétté a hangulatát, sz... több»

 
e-batta   2016. 09. 08.

Ízig-vérig bollywoodi

Végre egy ízig-vérig bollywoodi film! A legteljesebb mértékig a hagyományos maszalá filmek fősodrába tartozik (na jó, akciós rész speciel nincs benne), a három és fél óra alatt van minden, ami kell egy ilyen romantikus filmben. Lánykérés, esküvő, babavárás, régi barátok, nagycsalád, mókázások és tréfák, családi krikettmeccsek, furkálások, kellemetlen nagynéni, öröm, boldogság, aztán két és fél óra után az első tragédia, gyász, temetés, depresszió, majd lemondás és áldozathozatal, végül isteni csoda. Mindezt tíz-tizenöt percenként zene és tánc szakítja meg, de nem zavaróan, minden dalnak funkciója van a filmben. Biztosan ismerős lesz a Wah Wah Ramji című dal, hiszen elhangzik később a Kabhi K... több»

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.