Stílus mindenek felett. Történet nincs. Ez egy zenei videó. Kicsit túl magamutogató, túl egocentrikus. Jenna Ortega rendben volt, a többiek nagyon nem. Én elég hamar beleuntam, picit több tartalom kellett volna, hogy filmnek hasson egy túlságosan megcsinált montázs helyett.
Meglehetősen kettős élmény volt ez a film számomra. A film vizuálisan természetesen és szinte egyértelmű, hogy lenyűgöző, nekem mindig is bejövősek voltak ezen színek és a képi világ, amik egyszerűen elvisznek egy másik dimenzióba. Jenna Ortega alakí... Több
Imádtam! A zene, a képek, az egész atmoszféra tökéletesen összeállt. Ritkán látni ilyen egyedi alkotást.
Ez a film nem való mindenkinek. Ha szereted a lassú, művészi alkotásokat, akkor tetszeni fog. Ha nem, akkor inkább hagyd ki.
The Weeknd próbálkozása a színészkedéssel nem rossz, de nem is kiemelkedő. A zene viszont ütős, főleg a Blinding Lights újraértelmezése.
Őszintén? Unalmas volt. A történet vontatott, és nem éreztem, hogy bárhova is tartana. Csak a látvány mentette meg.
A film hangulata sötét és nyomasztó, de valahogy mégis magával ragadó. Barry Keoghan karaktere különösen emlékezetes.