N/A
Ízőrzők: Tihany

Ízőrzők: Tihany

Ízőrzők: Tihany
Filmadatlap
Vélemények
1
Szereplők (1)
Képek
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Magyarország összes tájegységhez hasonlóan a Balatonnál is három alappillére volt az étkezésnek: a káposzta, a gabonafélék és a burgonya, ehhez kapcsolódott a hal fogyasztása, mely jellegzetes és egyszerűségükben is különleges fogásokat eredményezett. A filmből ezek közül megismerhetjük az egyébként tiszai halászoktól átvett halászlé, a töltött csuka és az ecetes hal receptjét, valamint egy finom süteményét, a "lábatlan tésztáét", és a híres, cikóriából főzött "tihanyi habos kávéét" is.

Ország: Magyarország
Premier: 2006.11.30.