Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
52%

Kraken: A mélység csápjai (2006)

Kraken: Tentacles of the Deep
Filmadatlap
 
24
Szereplők
4
Vélemények
3
Képek
1
Videók
 
indingo   2019. 06. 19.

legújabb vélemény

Az eleje még jónak tűnik, de felbukkan a "főszereplő" és bár számíthatunk, hogy egy horrorisztikus lényről van szó, de annyira gagyira sikeredett és a történet is unalmas.

 
mamiéstöti2   2017. 08. 18.

Megosztó film, végig izgalmas és a szereplők is jól ki vannak találva, de nekem kiábrándító, ha egy akármilyen kitalált lény jelenik meg a képernyőn.


 
Deku   2017. 12. 27.

Nem voltak nagy elvárásaim a filmtől de annál nagyobbat szólt végül. Igazán tetszetős kis film darab volt. El lett találva benne minden, pár apróbb kis hiba talán akadt, de ez nekem nem tűnt fel mivel nagyon jól elszórakoztatott.

 
Robi92   2015. 11. 21.

Elég gyenge filmecske lett sok értelmét nem látom.Agybeteg film,a feléég tudtam csak megnézni.Amikor először megjelentek a gonosz szörnyek már akkor éreztem,hogy ez nem az igazi olyan bénán ábrázolták őket,hogy nem tudtam komolyan venni és inkább kikapcsoltam a filmet.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.