39% 45 szavazat
Lambada, a tiltott tánc

Lambada, a tiltott tánc

The Forbidden Dance
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
20
Szereplők (20)
3
Képek (3)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Nisa (Laura Harring) a brazil esőerdők koronázatlan királynője, az egyik hegyi törzs főnökének a lánya. A környéken megjelenik a Petramco multinacionális cég és könyörtelen érdekeltségei. A törzset el akarják űzni földjeikről. Nisa és a törzsi sámán Joa (Sid Haig) meg sem állnak Los Angelesig, hogy a cég központjánál megakadályozzák a falu lerombolását. Az ügyetlen brazil szépség magánakciója számos lehetetlen helyzetet teremt. Szemet vet rá Jason (Jeff James), egy gazdag család sarja. Jason-t szülei kitagadással fenyegetik Nisa miatt. A szerelmes Jason úgy érzi, hogy nincs mit vesztenie, ezért minden erejét és pénzét latba veti Nisa falujának megmentéséért. Nisa egy valamit vitt magával… Több

Rendező: Greydon Clark
Forgatókönyvíró: Menahem Golan, Roy Langsdon, John Platt
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 1990.06.14.
 
2018.12.22 majkymi

legújabb vélemény

Nem ez a legrosszabb film, amit valaha életemben láttam, de azért nem mondanám azt se, hogy érdemes lenne megnézni. Nagyon unalmas egyszerűen. Nagy kár, mert szerintem van potenciál a koncepcióban.

0
 
2017.07.05 Wesleyvep

Megnéztem ezt a filmet, de igazából rendre csak azt éreztem, hogy valami olyasmit várok el a filmtől, ami valójában nincs is ott. Nem igazán jön át az egésznek a hangulata, ráadásul az alakítások is inkább kínosak. A történet még csak-csak érdekes lehetne, de sajnos az is eléggé el van kenve. Szerintem simán kihagyható.

0

A film összbevétele 1 823 154 dollár volt (imdb.com).

#1