58% 48 szavazat
A birodalom visszavár

A birodalom visszavár

Les deux mondes
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
28
Szereplők (28)
6
Képek (6)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Két világ képei tárulnak fel előttünk: Bégaméni falvának lakói azért fohászkodnak, hogy végre szabadítsa fel valaki őket Zotan, a kannibál önkényúr uralma alól. Eközben napjaink Párizsában Remy Bassano egy napon veszíti el állását és feleségét is. Egy időkapu révén a férfi hirtelen… Több


Rendező: Daniel Cohen
Ország: Franciaország
Premier: 2007.11.21.

Hol nézheted

KULCSSZAVAK

 
2021.01.17 taba

legújabb vélemény

A birodalom visszavár - kellemes szórakozás Benoit Poelvoorde módra

Nemrég – végre – sikerült megtekintenem ezt a filmet. Benoit Poelvoorde talán nem annyira ismert Magyarországon, mint Jean Reno vagy Christian Clavier, de vígjátékaiban remekül játssza a csetlő-botló kisembert, akinek az életében váratlan lehetőség adódik, hogy kilépjen a szürkeségből. Az író-rendező Poelvoorde nemcsak vígjátékokat, hanem elgondolkodtatóbb filmeket és készített, pl. Raoul Taburin, Legújabb Testamentum, Az őrsön stb. Ott a helye korunk figyelemreméltó színészei között.

0
 
2018.08.02 Megamovie

Ahhoz képest hogy azt hittem, hogy ez a film nagyon félre fog menni nálam tök jól elvoltam vele. Érdekes humoros történet, jók cselekményvezetés és szép helyszínek. Összességében egyszer teljesen jó kis kikapcsolódás.

0
 
2017.08.31 KATE

Fuh, hát itt szerintem egyszerűen valami nagyon félrement a készítőknél. Az egész valahogy idétlen lett, szinte egy olyan poénja sem volt a filmnek, amin tudtam volna nevetni. Nem mondanám egy kiemelkedő darabnak.

0
 
2017.07.01 rissa

Nem igazán tudom, mit is láttam, mi is a célja, szándéka a filmnek, de engem nem kifejezetten fogott meg. Szerintem ezt mindenki maga számára tudja csak megítélni, hogy bejön-e neki egyáltalán ez a fajta humor.

0