38% 42 szavazat
Mozdulj és lépj!

Mozdulj és lépj!

How She Move
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
15
Szereplők (15)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Raya Green, a tehetséges és jól tanuló lány egy családi tragédia miatt arra kényszerül, hogy otthagyja a gimnáziumot, és hazaköltözzön a szüleihez, a lepusztult, bandák-által uralt városrészbe. Itt megismerkedik egy utcai sztepp-táncos csapattal, és csatlakozik hozzájuk. Az édesanyja hiába próbálja meggyõzni arról, hogy tanuljon tovább az orvosin, Raya nem bízik a tudásában, a drága tandíjat pedig nem tudja kifizetni. Azonban talán van némi esély arra, hogy pénzt szerezzen, ha a tánccsoporttal gyõzni tud a közelgõ nagyszabású sztepp-versenyen, ahol ötvenezer dollár a fõnyeremény. Ám még hosszú az út a döntõig, elõbb ugyanis a nevezési díjat is elõ kell keríteni, és az sem árt, ha nem rontják el a lépéseket...

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Franciaország, Kanada
Premier (HU): 2008.07.16.
Rutina Wesley
Dwain Murphy
Rutina Wesley
Dwain Murphy
Melanie Nicholls-King
Rutina Wesley
Rutina Wesley
Rutina Wesley
Dwain Murphy
Rutina Wesley
Melanie Nicholls-King
 
2016.07.29 philboy

legújabb vélemény

Hát, jó. Végül is elmegy egy közepes feel good movie-nak, ami tele van tánccal és zenével. De valahogy a síkegyszerű sablonos koreográfia egy kissé lejár lemez nálam. Nem túl izgalmas, ugyanakkor szerethető film.

0
 
2016.07.13 HappyOptimus

Szerintem egyszerűen irtó jó hangulata van filmnek, én élveztem minden percét. Nem akarom túlhypolni, de aki szereti ezt a műfajt, akkor a filmet is imádni fogja. Nincs túlbonyolítva a sztori, és pont ez benne a jó. Csak tánc van és zene! :)

0

A film összbevétele 7 070 459 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Az MTV Films stúdió 30. forgalmazott filmje.Szerző: mamiéstöti2

#2