70% 30 szavazat
Utolsó idők

Utolsó idők

Utolsó idők
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
15
Szereplők (15)
1
Képek (1)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Történet egy nehéz körülmények közt élő testvérpárról, akik megpróbálják túlélni a megmagyarázhatatlan dolgot, ami egyikükkel történt.1997-ben járunk, a keleti határ közelében. Itt él Iván, az autószerelő, fogyatékos nővérével, Eszterrel. Iván azzal keres egy kis mellékest, hogy gázolajat hoz át a határon.Egy napon Esztert megerőszakolják a közeli erdőben. A rendőrségi nyomozás nem sok eredménnyel jár, sőt, egy idő után kezd terhessé válni Iván számára. Eszter a trauma után tovább éli megszokott életét, azonban nem hajlandó megszólalni. Iván közben szerelmes lesz Ilusba - egy frissen érettségizett falubeli lányba -, akinek a nyár végén el kell költöznie, mert felvették… Több

Forgatókönyvíró: Mátyássy Áron
Ország: Magyarország
Premier (HU): 2009.10.22.
 
2018.05.24 hansi13

legújabb vélemény

Bár nagyon az a "tipikus magyar film" hangulatú engem mégis nagyon meggyőzött arról, hogy még megnézzem párszor. Igazán elgondolkodtató mű.

0
 
2018.04.21 miki

Egy igazán kiforrott mű, ami mára szerintem egy kissé méltatlanul ismeretlenné várt. Úgy gondolom, hogy egy igazi gyöngyszem, remek forgatókönyv és kiváló alakításokkal. Csakis ajánlani tudom!

0