Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
70

Fivéreim (2020)

Mes frères
Filmadatlap
 
15
Szereplők
4
Vélemények
23
Képek
1
Videók
 
Mantracz   2020. 03. 31.

legújabb vélemény

Ennek a filmnek egyszeren nagyobb volt a füstje, mint a lángja. Teljesen szenvelgő és képtelen reflektálni önmagára. Ami szerintem különösen bosszantó tudott lenni, az az, hogy mintha mindezt egész egyszerűen szándékosan csinálták volna.

 
pi   2020. 03. 30.

Sajnálom, de én egyszerűen nem tudtam megérteni, miről is akar szólni ez a film. Valahogy túlságosan is művészieskedőre vették a figurát, nagyon merev történettel és persze nehezen megérthető karakterekkel.


 
Remes982   2020. 01. 13.

Nagyon megérintett ez a film a gyönyörű zenéjével, a mesebeli tájjal, és persze a drámai történettel, amit olyan könnyedséggel és természetességgel játszanak a színészek, hogy nem lehet nem szeretni az eredményt.

 
M4T   2019. 01. 24.

Ritkán látni mostanság ennyire pozitív és megható filmet. Tökéletesen ábrázolja az érzelmeket, minden karakternek helye van a történetben, az egész filmből árad az energia. Igazi remekmű, amit kár lenne kihagyni.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.