Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
74%
Filmadatlap
 
32
Szereplők
Vélemények
3
Képek
Videók
 

Az "AFI 100 év" elnevezésű program részeként az Amerikai Filmintézet összeàllított 2000. elején egy listàt, (AFI's 100 Years…100 Laughs), amely minden idők 100 leghumorosabb filmjét àllítja rangsorba. A jelöltek között volt pl. bohózat komédia, akció-vígjáték, paródia, romantikus vígjáték, szatíra, fekete komédia, zenés vígjàték, stb. Jelen film a 44. helyen végzett a TOP 100-ban.

(Bogi87)
 

Habár William Powell és Carole Lombard már három éve elváltak, amikor Powellnek felajánlották a szerepet, senki mást nem tudott elképzelni Irene szerepére, mint Lombardot.

(rbernadett)
 

A film szerepel az, 1001 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz című, Steven Jay Schneider által készített gyűjteményben.

(rbernadett)
 

Máig (2016) ez az egyetlen film, ami megkapta a Legjobb forgatókönyv, a Legjobb rendező és 4 színész kategóriában, viszont nem jelölték a Legjobb film díjára. És 2013-ig ez volt az egyetlen film, ami ráadásul nem is nyert ebben a 6 kategória egyikében sem, azonban az Amerikai botrány (2013) című filmnek szintén sikerült ezt megcsinálnia.

(rbernadett)
 

William Powell javasolta volt feleségét, Carole Lombardot a szerepre, mert azt mondta, a közöttük lévő románc a való életben szinte pontosan úgy zajlott, mint a filmben Godfrey és Irene között.

(rbernadett)
 

Carole Lombardnak volt egy olyan szokása, hogy káromkodott a dialógusok közepette, aminek köszönhetően folyamatosan újra kellett venni a jeleneteket.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.