Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
83
Filmadatlap
 
34
Szereplők
5
Vélemények
15
Képek
4
Videók

Vélemények: Pavarotti (2019)

 
imreacs82   2019. 10. 15.

legújabb vélemény

Azt hittem hogy egy egysíkú és viszonylag unalmasabb életrajzi film lesz de kellemesen csalódtam. nagyon jók a karakterek. Hiteles és sokatmondó film. Ajánlom mindenkinek

 
entercode   2019. 10. 11.

Tetszett, hogy nem egy tipikus, száraz és vontatott, a végtelenségig csak kamuzó dokumentumfilm. Bár maradtak bennem megválaszolatlan kérdések, a Pavarotti összességében egy egészen igényes alkotás, amelyet szerintem a rajongóknak mindenképpen látniuk kell.


 
Remes982   2019. 10. 10.

Imádom Pavarotti munkásságát, engem mindig is lenyűgözött az énekhangja, de ez a dokumentumfilm végre valóban közelebb tudta hozni számomra a művészt. Az ember azt gondolná, mennyire gondtalan az alkotók élete, de a film tökéletesen rámutat arra, hogy ez nagyon nincs így.

 
demonkiller45   2019. 10. 05.

Érdekes megközelítésbe helyezi a tenoristát, karizmatikus személyiségként mutatja be. Volt egy pont, amikor azt éreztem, de szeretnék ennek a figurának a helyében lenni, pozitív személyiség, óriási tehetség, fáradhatatlanság, egyszerűen minden benne van, ami egy teljes, kerek élethez kell. Remélem, a rendező nem áll le, és még rengeteg hasonló filmet készít.

 
nándi99   2019. 06. 24.

Nem vagyok komolyzene rajongó, az operától meg egyenesen borsózik a hátam, de tény, hogy Pavarotti egyedülálló tehetség. Meg aztán szeretem az életrajzi filmeket, sok érdekességet tanul belőlük az ember. És meg kell hagyni, ez az egyik legjobb életrajzi film, amit láttam. Ron Howard nagyon érti a dolgát, ezek után biztos, hogy megnézem a Beatles-ről készült filmjét is.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.