Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
91
Filmadatlap
 
34
Szereplők
5
Vélemények
15
Képek
4
Videók
Pavarotti
 
imreacs82   2019. 10. 15.

Azt hittem hogy egy egysíkú és viszonylag unalmasabb életrajzi film lesz de kellemesen csalódtam. nagyon jók a karakterek. Hiteles és sokatmondó film. Ajánlom mindenkinek

 
entercode   2019. 10. 11.

Tetszett, hogy nem egy tipikus, száraz és vontatott, a végtelenségig csak kamuzó dokumentumfilm. Bár maradtak bennem megválaszolatlan kérdések, a Pavarotti összességében egy egészen igényes alkotás, amelyet szerintem a rajongóknak mindenképpen látniuk kell.


 
Remes982   2019. 10. 10.

Imádom Pavarotti munkásságát, engem mindig is lenyűgözött az énekhangja, de ez a dokumentumfilm végre valóban közelebb tudta hozni számomra a művészt. Az ember azt gondolná, mennyire gondtalan az alkotók élete, de a film tökéletesen rámutat arra, hogy ez nagyon nincs így.

 
demonkiller45   2019. 10. 05.

Érdekes megközelítésbe helyezi a tenoristát, karizmatikus személyiségként mutatja be. Volt egy pont, amikor azt éreztem, de szeretnék ennek a figurának a helyében lenni, pozitív személyiség, óriási tehetség, fáradhatatlanság, egyszerűen minden benne van, ami egy teljes, kerek élethez kell. Remélem, a rendező nem áll le, és még rengeteg hasonló filmet készít.

 
nándi99   2019. 06. 24.

Nem vagyok komolyzene rajongó, az operától meg egyenesen borsózik a hátam, de tény, hogy Pavarotti egyedülálló tehetség. Meg aztán szeretem az életrajzi filmeket, sok érdekességet tanul belőlük az ember. És meg kell hagyni, ez az egyik legjobb életrajzi film, amit láttam. Ron Howard nagyon érti a dolgát, ezek után biztos, hogy megnézem a Beatles-ről készült filmjét is.

Luciano Pavarotti
Luciano Pavarotti
 
Sőt, azon sem csodálkoznék, ha egyszer készülne egy olyan Pavarotti film is, mint a Bohém rapszódia, mert egy gyönyörű pálya, egy nagyszerű művésztől megérdemelne ennyit. több»
 
Élvezetes, szórakoztató portréfilm ez azoknak, akik nem szeretnek túl mélyre ásni. több»
 
Túl sok újdonság ugyan nem derül ki Ron Howard életrajzi dokumentumfilmjéből, ám mi igazság szerint az eleven Luciano Pavarottitól is szinte mindig ugyanazt vártuk és reméltük: a életöröm ragályos boldogságát. több»

A film összbevétele 7 649 720 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 16 250 649 forintot termelt. A hazai mozik összesen 13 084 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Pavarotti nemzetközi premierje 2019. június 4-én volt a Fathom Events-en.

(hp)
 

A film készítésében Pavarotti hagyatékának őrzői is részt vettek, ezért számos korábban nem látott archív családi felvétel is bekerült az alkotásba.

(hp)
 

A film első előzetesét 2019. február 10-én mutatták be a 61. Grammy-díjátadó gálán.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.