Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
71
Filmadatlap
 
25
Szereplők
Vélemények
4
Képek
Videók

A film összbevétele 6 953 633 dollár volt (imdb.com).

 

A film szerepel Steven Jay által szerkesztett, 1001 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz című filmkritika gyűjteményben.

(Bogi87)
 

Néhány diák lány hangját újraszinkronizálták képzett szinkronszínészek, akiket a stáblistában nem tüntettek fel.

(rbernadett)
 

Teljesen véletlenül a stáb és a szereplők február 14-én, azaz Valentin napon érkeztek meg a forgatás helyszínére, Adelaide-be, pont amikor az események a filmben és a könyvben egyaránt elkezdődtek az 1900-ban.

(rbernadett)
 

Annak ellenére, hogy számos helyen azt állítják, a film nem feltétlenül dolgoz fel valós eseményeket. Az tény, hogy a film az azonos címmel kiadott Joan Lindsay által írt könyvön alapul. Azonban Lindsay sosem sem erősítette meg, ahogyan nem is tagadta, hogy a könyve valós eseményeken alapul vagy, hogy egyáltalán valós események inspirálták.

(rbernadett)
 

A Függő sziklák rangere szerint a szereplőgárda minden tagja visszament már legalább egyszer a helyszínre, ki ekkor, ki akkor.

(rbernadett)
 

A film executive producere, Patricia Lovell bevallotta, hogy ő valóban fél a Függő szikláktól. Egy interjúban elmesélte, hogy a forgatás óta egyszer ment csak vissza oda, 1985-ben, 10 évvel a forgatás után. Azt mondta, hogy egész egyszerűen annyira félt ottléte alatt, hogy azonnal el is jött onnan és eldöntötte, hogy soha többet nem megy vissza.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.