81% 68 szavazat
RangiTaranga

RangiTaranga

RangiTaranga
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
23
Szereplők (23)
4
Képek (4)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Gautam, a sikeres író visszahúzódva él Ootyban található otthonában. Utolsó könyvének a RangiTaranga címet adta, mely szó lényegében kulcs az ő múltjához. Regényeinek borítóit szépséges felesége, Indu rajzolta. Gautam ellátogat Induval annak szülővárosába, az… Több


Rendező: Anup Bhandari
Forgatókönyvíró: Anup Bhandari
Ország: India
Premier: 2015.07.03.
 
2018.09.07 ringololol

legújabb vélemény

Remek példája ez a film annak, hogy Kannadából, Dél-Indiából is érkeznek igénes és jó filmek, amik igyekeznek túllépni az indiai filmkészítés sztereotípiáin. A látvány igényes, és nem gagyi, és bár sor kerül (természetesen) némi énekre és táncra is, végülis hamar eltelt ez a két és fél óra.

0
 
2017.09.13 lord777

Nem trtoznak a kedvenceim közé az indiai filmek, és valahogy ez sem nyerte el a tetszésemet, de annyira, hogy én végig sem néztem. Valahogy nekem nagyon műnek hat a túlgondolt akció, és a váratlan éneklés... mintha a Hairt ötvöznénk a Terminátorral, és minden szerepet indiainak adnánk :D

0
 
2016.09.30 fester

Misztikus, izgalmas, varázslatos utazás! Olyan, mint egy mese, hangulatában és pörgősségében a régi egész estés Diseny rajzfilmeket juttatta az eszembe. A karakterek a végletekig idealizáltak, de ez a történet csak így képes működni. Minden hibájával együtt egy élvezhető film.

0
 
2016.08.28 MattesBarca

Nagyon színes film (ahogy azt egyébként a címében ígéri is), amelyben több műfajt sikerüt ízlésesen és ötletesen ötvözni. Nincs semmi okom, hogy ne adjak maximális pontszámot erre.

0