64% 63 szavazat
A folyosó túloldalán

A folyosó túloldalán

Across the Hall
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
17
Szereplők (17)
15
Képek (15)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Terry követi menyasszonyát a Riverview Hotelbe, ahol June a szeretőjével szeretne találkozni az 507-es szobában. A férfi kiveszi a szomszédban lévő, 508-as szobát, és fegyverrel a kezében várakozik arra, hogy lelőhesse a nő szeretőjét. Barátját, Terry-t felhívja innen, aki a hotelbe siet, hogy lebeszélhesse őt végzetes tervéről.

Rendező: Alex Merkin
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2009.08.27.
Brittany Murphy
Brad Greenquist
Brittany Murphy
Brad Greenquist
Brittany Murphy
Brittany Murphy
Brad Greenquist
Danny Pino
Natalie Smyka
Mike Vogel
Danny Pino
Danny Pino
Brittany Murphy
Mike Vogel
Danny Pino
Brittany Murphy
 
2020.06.20 BÉLA Nézhetetlen

legújabb vélemény

Kszar

Nem ajánlom hogy megnézd

0
 
2019.09.09 indingo

A története keltette fel az érdeklődésem, de elég unalmasra sikeredett és elég kiszámítható is volt és aki rutinos filmnéző az már az elején sejtheti mi a "csavar" ebben a thrillerben. Egyszer azért meg lehet nézni.

0
 
2017.05.08 trinagl

Szerintem nagyon ötletes a film, látszik, hogy az alapkoncepció jól megvan alapozva, csak épp a kivitelezéssel voltak problémáim. Hát, nem is tudom...a karakterek szerintem iszonyatosan sablonosak, amolyan igazi papírmasék, amelyeknek igazából nem mindig lehet értelmezni a reakcióikat. Ez kissé elvett nálam az élményből.

0
 
2016.07.08 doktorfaust

Egyáltalán nem bántam, hogy megnéztem a filmet, szerintem ez egy korrekt B-kategóriás film, amit üres órákban meg lehet nézni, de ennél többet sajnos nem igazán lehet várni tőle. Rengeteg gyenge pontja van, amit egy igényesebb néző nagyon könnyen ki tud kezdeni.

0