Érdekességek
Cikkek
A Numb (2015) a MAFAB közösségi visszajelzései alapján a fagyos táj és a házastársi bizalomvesztés feszültségével emelkedik ki. A film a MAFAB.hu közösségétől 2 értékelés alapján 80%-os tetszésindexet kapott, ami nagyon erős eredménynek számít. A vélemények szerint az egyszerű történetet a dermesztő környezet, a fagyos hangulat és a házaspár között elveszett bizalom emeli ki, miközben az izgalmas rejtély pszichológiai feszültséget is teremt. A Jason R. Goode rendezésében készült filmben Marie Avgeropoulos, Paul McGillion, Stefanie von Pfetten és Jamie Bamber játssza a főbb szerepeket. Will és felesége pénzügyi nehézségeikből egy remélt hegyi vagyon felkutatásával próbálnak kitörni, miután két nyomkövető révén egy eldugott hely GPS-koordinátáihoz jutnak.

Hirdetés

Will feleségével együtt pénzügyi nehézségekbe kerül. Egy nap véletlenül két nyomkövetőnek köszönhetően olyan hely GPS koordinátáihoz jutnak, ahol azt remélik, vagyonra lelhetnek. A körülmények azonban nem kedveznek nekik, főleg ha a kincs a hegyekben van elrejtve, ahol tombol a fagyos tél.… Több

Ország: Kanada
Premier: 2015.10.03.

2016.11.25 Topicica

Izgalmas, és még ha néha nem is értettem, miért csinálják, hiszen tudniuk kellett, hogy nem fagyállóból készültek, azért jó kis film volt.

2016.10.30 tamas84

kellemes meglepetés, hogy a viszonylag egyszerű történetet mennyire földobja a fagyos környezet, és a fagyos hangulat a házaspár között, akiknél már elveszett a bizalom