Salamon király kalandjai

The Legend of King Solomon

2019.08.11 Ms. Akárki

Izgalmas mese volt, de hasonló stílusban és témában már volt ilyen mese és az sajnos ezerszer jobban volt kivitelezve. A rajzolás és animáció stílusával is voltak bajaim. És nem fejlődtek a karakterek a történet folyamán. Így csak kisebb gyerkőcöknek ajánlom.

2017.09.20 KATE

Hát a Pappa Pia után felüdülés volt egy a magyar produkció, bár azt azért hozzátenném, hogy nem is dobtam hátast tőle. Az animáció minősége rendben van, a humor is korrekt, de ennyiben számomra kimerült. Jó volt ez, ha a nemzketközi mezőnyhöz mérem, akkor 3 csillag jár neki.

2017.09.29 jojojo3

Egyet kell értenem az előttem szólókkal, nagyon élvezetes film lett a Salamon király kalandjai. Vicces, látványos, érdekes, egy percre nem ül le a cselekmény, szóval családdal, család nélkül, de érdemes tenni vele egy próbát.

2018.10.01 migoras

Nagyon itt volt az ideje egy egész estés magyar animációnak, és azt kell mondanom, a Salamon király megérte azt a sok pénzt, amit beleöltek. Minden korosztálynak kiváló szórakozást nyújt. Ne haggyátok ki!

2017.09.30 matrosh1980

Nekem nagyon bejött, a képi világa egészen csodálatos, öröm volt nézni egy ilyen hazai produkciót. Nem tudom, mikor láttam utoljára ilyen jó magyar animációs filmet. Le a kalappal az alkotók előtt!

2019.01.30 prof

Mi lenne, ha végre magyar pénzből a magyar filmesek végre a magyar kultúrát népszerűsítenék nem a zsidót. saul fia, most meg ez a salamon. Mintha nem szolgáltatna a magyar történelem és mondavilág elég alapot egy animációhoz, amire büszkék is lehetnénk.