Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
74%

Salamon király kalandjai (2017)

The Legend of King Solomon
Filmadatlap
 
12
Szereplők
6
Vélemények
8
Képek
2
Videók

Galéria (8)

Videók (2)

 
Ms. Akárki   2019. 08. 11.

legújabb vélemény

0

Izgalmas mese volt, de hasonló stílusban és témában már volt ilyen mese és az sajnos ezerszer jobban volt kivitelezve. A rajzolás és animáció stílusával is voltak bajaim. És nem fejlődtek a karakterek a történet folyamán. Így csak kisebb gyerkőcöknek ajánlom.

 
prof   2019. 01. 30.

0

Mi lenne, ha végre magyar pénzből a magyar filmesek végre a magyar kultúrát népszerűsítenék nem a zsidót. saul fia, most meg ez a salamon. Mintha nem szolgáltatna a magyar történelem és mondavilág elég alapot egy animációhoz, amire büszkék is lehetnénk.

 
migoras   2018. 10. 01.

0

Nagyon itt volt az ideje egy egész estés magyar animációnak, és azt kell mondanom, a Salamon király megérte azt a sok pénzt, amit beleöltek. Minden korosztálynak kiváló szórakozást nyújt. Ne haggyátok ki!

 
matrosh1980   2017. 09. 30.

0

Nekem nagyon bejött, a képi világa egészen csodálatos, öröm volt nézni egy ilyen hazai produkciót. Nem tudom, mikor láttam utoljára ilyen jó magyar animációs filmet. Le a kalappal az alkotók előtt!

 
jojojo3   2017. 09. 29.

0

Egyet kell értenem az előttem szólókkal, nagyon élvezetes film lett a Salamon király kalandjai. Vicces, látványos, érdekes, egy percre nem ül le a cselekmény, szóval családdal, család nélkül, de érdemes tenni vele egy próbát.

 
KATE   2017. 09. 20.

0

Hát a Pappa Pia után felüdülés volt egy a magyar produkció, bár azt azért hozzátenném, hogy nem is dobtam hátast tőle. Az animáció minősége rendben van, a humor is korrekt, de ennyiben számomra kimerült. Jó volt ez, ha a nemzketközi mezőnyhöz mérem, akkor 3 csillag jár neki.

A film 831 950 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 1 366 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Filmalap 200 millió forinttal járult hozzá a költségvetéshez.

(hp)
 

Böszörményi Gyula forgatókönyvírót pályája során egyebek mellett József Attila-díjjal is kitüntették.

(hp)
 

A film költségvetése közel 800 millió forint volt.

(hp)
 
Milyen fiatal volt az a király, akit nagyon bölcsnek ismerünk? Nos, erre próbál meg a gyerekek számára szórakoztató választ adni ez az izraeli-magyar produkció. És sajnos a hangsúly a próbálkozáson van. 40/100 több»