Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
80

Salamon király kalandjai

(The Legend of King Solomon)
 
migoras  2017. 10. 01.

Nagyon itt volt az ideje egy egész estés magyar animációnak, és azt kell mondanom, a Salamon király megérte azt a sok pénzt, amit beleöltek. Minden korosztálynak kiváló szórakozást nyújt. Ne haggyátok ki!

 
matrosh1980  2017. 09. 30.

Nekem nagyon bejött, a képi világa egészen csodálatos, öröm volt nézni egy ilyen hazai produkciót. Nem tudom, mikor láttam utoljára ilyen jó magyar animációs filmet. Le a kalappal az alkotók előtt!

 
jojojo3  2017. 09. 29.

Egyet kell értenem az előttem szólókkal, nagyon élvezetes film lett a Salamon király kalandjai. Vicces, látványos, érdekes, egy percre nem ül le a cselekmény, szóval családdal, család nélkül, de érdemes tenni vele egy próbát.

 
KATE  2017. 09. 20.

Hát a Pappa Pia után felüdülés volt egy a magyar produkció, bár azt azért hozzátenném, hogy nem is dobtam hátast tőle. Az animáció minősége rendben van, a humor is korrekt, de ennyiben számomra kimerült. Jó volt ez, ha a nemzketközi mezőnyhöz mérem, akkor 3 csillag jár neki.

VOX.hu - Salamon király kalandjai
Milyen fiatal volt az a király, akit nagyon bölcsnek ismerünk? Nos, erre próbál meg a gyerekek számára szórakoztató választ adni ez az izraeli-magyar produkció. És sajnos a hangsúly a próbálkozáson van. 40/100

 

A Filmalap 200 millió forinttal járult hozzá a költségvetéshez.

(hp)
 

Böszörményi Gyula forgatókönyvírót pályája során egyebek mellett József Attila-díjjal is kitüntették.

(hp)
 

A film költségvetése közel 800 millió forint volt.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.