Cikkek
A Satellites & Meteorites (2008) Rick Larkin romantikus filmje, amely a MAFAB közösségi visszajelzései alapján jópofa, eredeti és nem tipikus randifilmként működik. A nézők kellemes meglepetésként írják le, amely nemcsak a romantikus filmek kedvelőinek, hanem akár a férfi közönségnek is jó randifilm lehet, miközben elkerüli a megszokott sémákat. Adam Fergus, Dominique McElligott és Amy Huberman a film főbb szereplői közé tartoznak. Lucinda és Daniel románca akkor kezdődik, amikor meteoriteső hullik a Földre, miközben a film a sötét románc, a feel-good románc és a romantikus vígjáték elemeit ötvözi. A filmet a MAFAB.hu-n 2 értékelés alapján kiemelkedő fogadtatás övezi, tetszésindexe jelenleg 90%.

Hirdetés

Lucinda és Daniel románca pont akkor kezdődik, amikor épp egy meteoriteső hull a Földre.

(Csillag Lajos)

Rendező: Rick Larkin
Író: Rick Larkin
Ország: Írország
Premier: 2008.07.10.
Amy Huberman

2018.11.09 kounicakhaha

Nem sokat vártam tőle, mint romantikus filmtől, de azt kell, hogy mondjam, nagyon kellemesen csalódtam. Szerintem pont egy jó randifilm lehet, mert akár a férfiaknak is tetszhet.

2014.10.14 Face

Hát ez a film valami elképesztően jópofa és eredeti. Nem is tudom, hogy bukkantam rá, de most már nagyon örülök neki. Nem az a tipikus romantikus film. Többet nem is mondok, érdemes megnézni!