Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
66%

StartUp (2016-2018)

StartUp
Filmadatlap
 
50
Szereplők
4
Vélemények
105
Képek
4
Videók

Galéria (105)

Martin Freeman
Adam Brody
Adam Brody
Adam Brody

Videók (4)

 
szemtelen   2023. 02. 02.

legújabb vélemény

0
Darknet

Sajnos csak nemrégiben sikerült megnéznem a háromévados sorozatot. Valahogy elkerültük egymást – ami talán nem csak az én hibám –, valahogy idő előtt lekerült a slágerlistáról. Szinte biztosan alulértékelt, sokkal többet tud sok mai futószalagon készült sorozatnál, és a mai napig őrzi frissességét. Bánom is, meg nem is, hiszen ma is helytálló, aktuális és időszerű témákat vonultat fel, mint pl. az IT-s világ, hacker vezérek, a web sötét oldala, a dark net, a kriptovaluták világa, a drogok és drogbandák stb. A különböző csoportok érdekei és harcai remek forgatókönyv alapján keverednek, mégis tiszta, érthető és érdekfeszítő a történet nyomon követése, végig leköti a figyelmet és ébren tart. A StartUp egy színvonalas, magas értékű produkció. A színészi játék fantasztikus és megnyerő, én nem találtam gyenge pontot. Edi Gathegi, Martin Freeman, Adam Brody és Otmara Marrero különösen jók, de a kisebb karakterek is vonzóak. Szakmailag sok pofont kaphat ez a sorozat, de a néző, aki nem a kettes számrendszerben éli az életét, remekül fog szórakozni és élvezi fogja minden percét, ha kedveli az akciódús és érdekfeszítő dráma, thriller műfaját. Némelyik jelenet könyörtelen, ütős, már-már erőszakos, de az erőszakot a jóízlés és a realitásérzék határain belül ábrázolják. Valóságos és fordulatos, de nem szenzációhajhász. A StartUp engem magával ragadott, még nem akarom elhinni, hogy nincs folytatása.

 
Robinson76   2020. 12. 06.

0
Nagyobb a füstje, mint a lángja

Ez a széria remekül be lett harangozva, volt is nagy várakozás előtte, de elmaradt a végeredmény a várttól. Van vagy 4-5 cselekményszál, de a bevezető rész első fele már-már unalomba fulladt, pedig némelyik szál még érdekes is lehetne, és össze is kötik azokat az első rész második felére, mégsem éreztem azt, hogy ebből valami igazán klassz sülhet ki, így kissé csalódottan engedtem el, és várom, hogy egyszer ihletet kapjak a folytatáshoz.

 
tamas84   2016. 07. 25.

0

Jó kis zenei hangulat, kiváló vágás és kameramozgás, Freeman is fantasztikus. Szépen bonyolódik a történet egy igéretesen induló startup körül. Az elején vagyok. Eddig bejött.

 
philboy   2016. 06. 18.

0

...lehet, hogy ez valami trükk, hogy jobban várják a második évadot, de az ígéretes előzmények után ennek az évadnak a végén nem látod meg a fényt...amire várva vártál 10 részen keresztül.